Skip to main content

Geboren avonturier en positivo

Loopbaancoach Eefje Hill vertelt waarom ze doet wat ze doet.

“Hoe je kijkt naar je leven en naar je verleden, bepaalt hoe krachtig jij je voelt en wat je van jezelf laat zien. Het leven is wat je gedachten ervan maken.”

Eefje Hill startte in 2009 met coachen in Oswestry (Engeland), waar zij destijds woonde. Inmiddels is ze terug in Nederland en zet ze haar kennis en ervaring alweer ruim zes jaar in als loopbaancoach bij Power4People. Mensen die willen terugkeren naar werk of die op zoek zijn naar een andere baan kunnen rekenen op haar ondersteuning.

Aanmoedigen

“Het raakt me als iemand onvoldoende zichzelf kan zijn op het werk of wanneer iemand ongelukkig is met zijn situatie. Ik vind dat ieder mens er mag zijn, met zowel zijn kwaliteiten als met zijn minder sterke punten. Daarom wil ik mensen helpen om plezier uit hun werk te (blijven) halen. Door ze nieuwe inzichten te geven en aan te moedigen om de juiste keuzes te maken waarmee ze iets positief kunnen veranderen voor zichzelf. Dat vind ik fantastisch om te doen!

Er zijn in ieders carrière wel tijden dat het niet zo lekker loopt, dat kan zoveel verschillende redenen hebben. Wat de situatie ook is: er is altijd mogelijkheid tot verbetering. Die reis van uitdaging naar oplossing zie ik terug in elk traject.”

“Je hebt altijd zelf de regie; jij kiest hoe je met een situatie omgaat.”

Omgaan met verlies

“Als mens en als coach ben ik een positivo. Dat komt mede door mijn fijne en avontuurlijke opvoeding. Mijn ouders namen mij, mijn broers en zussen – ik ben de jongste van vier – al vroeg mee op een zeilboot. Maar niet alles is me voor de wind gegaan. Ik heb een groot verlies moeten lijden waardoor ik jarenlang van slag ben geweest. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om mensen om je heen te hebben die in moeilijke tijden naast je gaan staan. Maar uiteindelijk heb je altijd zelf de regie. Jij kiest hoe je met een situatie omgaat. Mijn levenservaring helpt me om dat ook mee te geven aan cliënten.”

Wat ik heb met Power4People?

“Bij Power4People geloven we in de kracht van coaching; de baat die mensen erbij hebben om hun verhaal te doen bij een objectief persoon met vakkennis die het beste met hen voorheeft. De impact daarvan is enorm. Power4People zorgt er met een goed proces voor dat je als coach een stevige basis hebt voor je werk, waardoor er ruimte is om goed naar de persoon van de client te kijken. Ik kan mijn ruime ervaring volledig kwijt in deze job.”

Waarom ik doe wat ik doe

Waarom ben jij gaan doen wat je doet? En word je daar nog steeds blij van? Een verhaal van iemand anders zet je soms aan het denken over je eigen situatie. Daarom vragen wij aan onze partners, opdrachtgevers en collega’s waarom zij doen wat ze doen en delen de verhalen met je. Wil je ook bijdragen? Mail naar info@power4people.nl.

Overweeg je coaching voor je werknemer(s)?

Bekijk onze diensten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je eerst advies? Bel dan met onze vraagbaak (dat is een senior coach): 033-691 1666.

Offerte aanvragen

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar