Skip to main content

Ik vond mijn passies en kwaliteiten opnieuw uit en ik zag de toekomst weer zitten

Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, kreeg ik een burn-out en kwam terecht bij Power4People. Mijn onderwijsvlam was gedoofd en ik had geen idee meer hoe ik verder moest. Mijn coach had oog en oor voor mijn verwerkingsproces en emoties. Naast gesprekken bood hij mij passende opdrachten aan en zorgde ervoor dat het tweede spoortraject voldeed aan de gestelde eisen. Langzaam krabbelde ik weer op, vond ik mijn passies en kwaliteiten opnieuw uit en ik zag de toekomst weer zitten. Een toekomst met een geheel nieuw perspectief. Mijn coach heeft zowel op het emotionele als op het praktische vlak echt maatwerk geboden.

Carla van Kan

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar