Skip to main content

De coaching van Power4People is sterk persoonsgericht en praktijk gerelateerd, waardoor ik tijdens de bijeenkomsten mooie inzichten heb gekregen.

De coaching van Power4People is sterk persoonsgericht en praktijk gerelateerd, waardoor ik tijdens de bijeenkomsten mooie inzichten heb gekregen. De coach was betrokken en bood een luisterend oor. Ik leerde mijzelf beter kennen en ik kreeg tools en praktische oefeningen om mijn drijfveren en ambities te onderzoeken. Daardoor ontstond er ruimte om de blik naar buiten te richten en op zoek te gaan naar een werkplek die bij mijn kwaliteiten past. Doordat de coach de juiste vragen stelde leerde ik positiever over mijzelf denken. En positieve gedachten helpen mij vooruit! Ze maken mij vrolijker, gelukkiger en ik voel mij sterker om de volgende stappen in mijn carrière te nemen.

Hanneke Reitsma

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar