Skip to main content

Ik heb een nieuwe baan gevonden die goed bij mij en mijn herwonnen vlotte babbel past en voel me weer midden in het leven staan.

Als ik terug kijk naar de tijd die ik had voor mijn coaching en na mijn coaching, dan zie ik een enorm verschil. Mijn coach was een rots in de branding, kon erg goed luisteren en heeft mij uit een erg diep dal gehaald. Haar sessies waren zeer duidelijk en hebben mijn ogen geopend. De aangeboden tools zorgde voor de juiste handvaten over inzicht in mezelf en mijn werk. Ik ben nu ook weer volledig terug in mijn eigen functie. Graag wil ik mijn coach bedanken voor de fijne tijd en haar positieve instelling en tips. Ik kan deze begeleiding dan ook ten zeerste aanbevelen.

Marjan van den Boogaard

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar