Skip to main content

Ik bewandel nu het pad dat bij mij past en ben dankbaar dit beleefd te hebben!

Vanwege mentale problemen kon ik niet meer terugkeren bij mijn eigen werkgever en startte ik bij Power4People. Ik vond dat dit traject ‘te vroeg’ op mijn pad kwam, maar uiteindelijk was het tegendeel waar. Samen met mijn coach heb ik alles op tafel gelegd en gingen we op onderzoek uit. We waren open en kritisch naar elkaar toe en spraken beiden onze verwachtingen en wensen uit, waardoor het vertrouwen ieder gesprek groeide. Ik ben een hoop inzichten rijker geworden en heb kleine, maar o zo belangrijke stappen gezet. Ik bewandel nu het pad dat bij mij past en ben dankbaar en bevoorrecht dit ‘beleefd’ te hebben!

Mark Ham

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar