Skip to main content

Vanaf het eerste moment heb ik ervaren hoe fijn het is gerichte begeleiding te krijgen op een laagdrempelige manier met zinvolle opdrachten en begripvolle mensen

Op het moment dat ik bij Power4People startte, kon ik alleen nog maar denken in wat ik niet kon en niet meer wilde. Ik was volledig geblokkeerd door te lang zijn blijven werken in een baan die mij langzaamaan had leeggezogen.

Vanaf het eerste moment heb ik ervaren hoe fijn het is gerichte begeleiding te krijgen op een laagdrempelige manier met zinvolle opdrachten en begripvolle mensen die enorm goed luisterden en me van daaruit steeds een stap dichter bij mezelf brachten. Uiteindelijk zó dichtbij, dat er geen blokkade meer was om een compleet nieuwe toekomst voor me te zien. Ik heb ontdekt wat ik wel wil en kan en waar ik gelukkig van word.

Marleen Jeunink

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar