Skip to main content

Succesvol omgeschoold dankzij loopbaancoaching

Op het moment dat ik het traject startte bij Power4People wist ik niet goed wat de volgende stap in mijn carrière zou zijn. Dat ik mezelf om zou moeten scholen was zeker en ik had een idee over welke richting ik op zou willen (vrachtwagenchauffeur), maar ik wist niet goed hoe daar te komen. Loopbaancoach Theo heeft mij begeleid in de stappen die nodig waren om een switch te maken en hij heeft ook samen met mij andere opties bekeken voor het geval mijn eerste doel niet haalbaar zou zijn.

Samen hebben we gekeken hoe we mijn doel op de meeste effectieve manier konden bereiken. Door mijn pro-actieve houding en mijn inzet heb ik de mogelijkheden die ik samen met Theo heb gecreëerd, optimaal benut. Ik heb in één keer mijn theorie en praktijkexamen(s) gehaald voor mijn vrachtwagenrijbewijs, waardoor ik nu kan gaan werken als chauffeur. Omdat ik nu in een ander vakgebied zit kan ik weer beter functioneren en weer gewoon en fijn werken. Dat is vanaf het begin mijn doel geweest en goed gelukt!

Mike van de Kerkhof

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar