Skip to main content

Over ons

Welkom bij Power4People. Sinds onze start in 2009 staan we klaar voor werkgevers en werknemers met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van coaching, outplacement en re-integratie.

Wij worden blij als mensen gelukkig zijn en zij zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ons dagelijks werk is om daaraan een bijdrage te leveren, juist op de momenten dat het even moeilijk gaat. We vertellen je graag waarom en hoe we dit doen.

Wij geloven in de kracht van mensen

Wij geloven dat iedereen in staat is om aan het roer te staan van zijn eigen loopbaan en leven. Wat je onderweg tegenkomt kan je niet altijd beïnvloeden, maar hoe je er mee omgaat, dat is aan jou. Zelfvertrouwen en zelfinzicht helpen je daarbij. Daarmee kan je keuzes maken, knopen doorhakken en een volgende stap zetten.

Wij geloven in de kracht van werk

Werk geeft op verschillende manieren betekenis aan je leven. Werk is niet alleen nodig om in je inkomen te voorzien, het is ook een manier om contacten te leggen, om je te ontwikkelen en daarvoor waardering te ontvangen. Zit je op de juiste plek? Dan is werk een bron van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier en stelt het jou in staat om de regie te nemen over je loopbaan en leven.

Onze missie

Wij weten zeker, jij kan het!

Er zijn periodes dat alles vanzelf lijkt te gaan. Maar er zijn ook momenten in je leven dat je best een beetje hulp gebruiken kan. Op dat moment staan wij voor je klaar. Wij zien altijd kansen en er is altijd perspectief, klein of groot, ook voor jou. Met een beetje hulp van ons, ontdek jij dat ook. Samen klimmen we uit het dal want wij weten zeker dat jij dat kan!

Onze werkwijze

Ben je werkgever of werknemer?

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar