Skip to main content

Onze werkwijze

Onze eigen, unieke methodiek “Your Flow” is gebaseerd op actuele onderwijskundige theorieën en evidence-based psychologische inzichten. De basis van Your Flow is blended learning: de persoonlijke sessies met jouw vaste coach vormen één geheel met een complete digitale leerlijn voor thuis.

Your Flow zorgt ervoor dat je op een veelzijdige, creatieve manier heel veel leert. Je coach begeleidt dit proces en helpt je om er alles uit te halen. Jij bent aan zet, wij geven je de middelen om je koers te bepalen.  

Bruggen bouwen

Wij zoeken steeds naar de balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers en de wensen van de cliënten die wij begeleiden. Voor ons zijn die niet in tegenspraak met elkaar. Want er is voor iedereen een gezamenlijk belang: jij mag vanuit regie en vertrouwen de (loopbaan)stap gaan zetten die nu nodig is. Na het zetten van de juiste stap kunnen alle betrokken partijen vervolgens weer verder.

Ontzorgen

Mede dankzij de Power Engine, ons eigen digitale systeem, hebben we onze interne organisatie, planning en kwaliteitszorg naar een zeer hoog niveau gebracht. Het digitaal bewaken van onze dienstverlening minimaliseert risico’s en ontzorgt opdrachtgevers, cliënten en collega’s. Opdrachtgevers en cliënten kunnen rekenen op betrouwbare en tijdige dienstverlening met in het hele land dezelfde kwaliteit.

Bekijk alle vestigingen

Resultaten

Samen bereiken we resultaten waar we trots op zijn:

  • Coaching: >90% doorloopt onze modules met succes
  • Outplacement: >80% werkt na afloop van een traject
  • Spoor 2: >70% werkt (indien tot werk in staat)
  • Spoor 3 WGA: >60% werkt (indien tot werk in staat)
  • Spoor 3 WW: >70% werkt (indien tot werk in staat)

Daarnaast:

  • Cliënten en opdrachtgevers waarderen ons met een 8+
  • We werken landelijk voor ruim 700 organisaties uit alle sectoren, van klein tot (heel) groot.
  • We hebben het OVAL- én het Blik op Werk keurmerk en onze coaches zijn NOLOC gecertificeerd.
Ervaringen van cliënten en opdrachtgevers

Ben je werkgever of werknemer?

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar