Skip to main content

Vacature: Bevlogen team zoekt een leider die het coachen niet laten kan

Heb jij een passie voor coachen en wil je daarnaast ook leiding geven aan bevlogen collega’s? Dan is deze vacature echt wat voor jou! We zoeken een Teamleider Rotterdam/Den Haag die meewerkt als coach en ondertussen leiding geeft aan het achtkoppige team.

Coachen bij Power4People

Voor onze cliënten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Daarom zoeken we niet zomaar collega’s, maar mensen die samen met ons het verschil komen maken. Want veel cliënten staan op een moeilijk punt in hun loopbaan en hebben onze hulp hard nodig. Onze coaches moeten daarbij goed kunnen omgaan met heel verschillende mensen die met heel verschillende vragen bij ons komen. Want de dienstverlening van Power4People is breed: re-integratie (Spoor 2, Spoor 3), coaching en outplacement. Bij deze veelzijdigheid moet je ook nog eens goed kunnen communiceren met onze opdrachtgevers en de organisaties waarmee we samenwerken.

Ook de mindset waarmee je aan het werk gaat is voor ons van belang. Bij Power4People geloven we dat het hebben van werk bijdraagt aan het welzijn van mensen. Wij zien werk als een bron van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Vanuit die overtuiging helpen wij mensen naar een nieuwe baan, ook als ze het nu even moeilijk hebben vanwege vastlopen, ontslag of gezondheidsproblemen. Een goede coach pakt die regie, ook als het werk of de begeleiding ingewikkeld is.

Teamleider: net dat beetje extra

Bij Power4People hebben we kleine teams van maximaal 10 mensen. Alle teamleiders werken zelf mee en hebben daarnaast een dagdeel per week de tijd voor hun leidinggevende taken. Daarbij staat de aandacht en zorg voor collega’s centraal, want de rest wordt al goed voor je geregeld op het hoofdkantoor in Utrecht. Leiding geven doen we vooral vanuit onze missie en visie. We kijken voortdurend of we erin slagen om te doen waar we voor zijn: via het vinden van de juiste baan bijdragen aan welzijn en geluk van onze cliënten. Teamleider zijn betekent net dan beetje extra voor jou als coach!

Wat vragen wij van jou?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Een opleiding als coach;
 • Ervaring als coach OF ervaring als leidinggevende en liefst allebei;
 • NOLOC certificering of bereidheid deze zo spoedig mogelijk te behalen;
 • Bij voorkeur kennis van sociale wetgeving (Poortwachter, WIA/WGA, WW);
 • Gezonde dosis zelfvertrouwen;
 • Empathisch vermogen en uitstekende communicatie vaardigheden;
 • Goed kunnen schrijven en rapporteren;
 • Flexibiliteit, we zijn een dynamische organisatie;
 • Doelgerichte instelling; vriendelijk sturend kunnen zijn en als dat nodig is een confrontatie niet uit de weg gaan;
 • Er zijn mogelijkheden van minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week.

Wat krijg je er voor terug?

Gelukkig staat er heel wat tegenover alles wat we van je vragen. We bieden een marktconform salaris en voldoende tijd om met zorg en aandacht met onze cliënten aan de slag te gaan. We starten met een intensief inwerkprogramma en ook daarna is er volop ondersteuning en inspiratie bij het werk. Zo verzorgen we voor alle coaches en teamleiders supervisie en caseloadgesprekken met een senior coach. Elke 4 weken is er een “Inspiratiedag” met masterclasses en intervisie.

Je wordt onderdeel van de landelijke groep Teamleiders en samen met hen doorloop je een Management Development traject. We staan voor elkaar klaar bij vragen en vinden het belangrijk om ook plezier met elkaar te hebben, op het werk of tijdens een borrel. Power4People is een hechte organisatie waar de meeste coaches en stafmedewerkers in loondienst zijn.

De combinatie van al deze ingrediënten levert veelzijdig en uitdagend werk op in een warme, inspirerende omgeving met topprofessionals.

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

Ben jij enthousiast? Wil je nog meer weten? Reageer met je CV en korte motivatie via m.mulder@power4people.nl of bel 06-18536784 mocht je vragen hebben. Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen over deze vacature?

Onze Vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar.

Bel onsMail Matthijs

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar