Skip to main content

Gezocht: Gastvrij administratietalent

Wil jij aan de slag bij een dynamisch bedrijf waar je alles in goede banen leidt? Wil jij gasten de best mogelijke eerste indruk geven? Vind je het leuk om jouw collega’s te ontzorgen en administratief te helpen? Kan jij goed met mensen omgaan en rust bewaren? Zoek je een werkgever met een “missie” waarbij niet de winst maar de mens centraal staat? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Power4People verzorgt met 60 collega’s door heel Nederland coaching-, outplacement- en re-integratie trajecten. Voor onze cliënten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Voor onze opdrachtgevers willen we een professionele, succesvolle en wijze partner zijn. Voor iedereen die bij ons werkt zijn we graag een inspirerende, bevlogen en vrolijke organisatie. Ons Team Office levert een cruciale bijdrage aan zowel deze succesvolle begeleiding als onze tevreden opdrachtgevers en blije collega’s.

Ontvangen, organiseren en ondersteunen

Jouw functie? Als receptionist(e) ontvang je de cliënten en andere gasten die naar ons hoofdkantoor in Utrecht komen. Ons prachtige kantoorpand geeft een mooie eerste impressie, maar jouw gastvrije ontvangst maakt pas echt indruk. Je bent ook aan de telefoon het eerste aanspreekpunt en ons visitekaartje. Je helpt de planners met administratieve taken zoals het registreren van gegevens en het afhandelen van e-mail. Foutloos Nederlands schrijven is voor jou geen probleem.

Je bent in alle hectiek in staat om goed het overzicht te bewaren, rustig te blijven en iedereen prettig te woord te staan. Je maakt afspraken en zorgt ervoor dat deze worden nagekomen. Je begrijpt dat onze cliënten verschillende achtergronden hebben met daar bijhorende verschillende emoties. Gevoel voor mensen en je goed kunnen inleven is bekend terrein voor jou.

Vraag en aanbod

We willen graag dat je goed beslagen ten ijs komt met bij voorkeur HBO werk- en denkniveau (minimaal en aantoonbaar MBO+). Daarnaast heb je ervaring in een functie waarin nauwkeurige administratie en een gastvrije houding centraal staan. Je bent zowel flexibel en stressbestendig als accuraat en nauwkeurig. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, bent communicatief vaardig en je kan vriendelijk sturend zijn. In complexe situaties kan je het overzicht en de rust bewaren; mocht dat een keer niet lukken dan vraag je tijdig om hulp. Dat is geen probleem, want je maakt deel uit van een fijn, behulpzaam team.

We vragen best wel wat van je en dat weten we ook! Gelukkig staat er ook heel wat tegenover. We bieden je een afwisselende, uitdagende baan van 36 uur per week (4×9) in een inspirerende omgeving waarbij het helpen van mensen centraal staat. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor op een prachtig plekje in Utrecht (Maliebaan) met je collega’s om je heen. Je salaris zit ergens tussen minimaal €2.400,- en maximaal €3.500 bruto per maand bij 40 uur, afhankelijk van je persoonlijke profiel (capaciteiten, opleiding, ervaring).

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

Stuur je CV en een korte, maar krachtige motivatie aan Matthijs Mulder op m.mulder@power4people.nl Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen over deze vacature?

Onze Vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar.

Bel onsMail Matthijs

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar