Skip to main content

Vacature: inspirerende organisatie zoekt bevlogen coach

Voor onze klanten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Daarom zoeken we niet zomaar een coach, maar een ervaren, bevlogen coach die samen met ons het verschil komt maken. Help jij met een positieve instelling mensen weer een stap verder in hun loopbaan? Herken jij je in termen als enthousiasmerend, stimulerend, veelzijdige ervaring, topkwaliteit en resultaatgericht? Zoek jij een leuk team om je in loondienst bij aan te sluiten? Lees dan snel verder, we zijn dan wel een tikkeltje veeleisend, maar wie weet ben jij voor ons wel de perfecte match.

Momenteel zoeken we in de volgende regio naar een nieuwe collega:

  • Coach regio Groot Amsterdam (Amsterdam, Almere) voor 24 uur

Breed inzetbaar is een understatement…

Onze coaches moeten goed kunnen omgaan met heel verschillende mensen die met heel verschillende vragen bij ons komen. Ze kunnen zowel korte adviesgesprekken als volledige begeleidingstrajecten uitvoeren. Maar denk ook aan de variatie in coachen, bemiddelendetacheren of jobhunten en de uiteenlopende technieken die daarbij passen. Bij deze veelzijdigheid moet je ook nog eens goed kunnen communiceren met allerlei opdrachtgevers en organisaties waarmee we samenwerken, zowel mondeling als schriftelijk.

We willen dat je goed beslagen ten ijs komt met minimaal HBO+ of WO werk- en denkniveau en een NOLOC certificering (of de bereidheid om die binnen een jaar te halen). Enkele jaren ervaring als coach is een must, net als ervaring met Spoor 2 begeleiding en goede kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving. Daarnaast heb je bij voorkeur ook enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling (re-integratie, uitzenden, detacheren of werving & selectie).

Naast deze set aan kennis en ervaring, is ook de mindset waarmee je aan het werk gaat voor ons van belang. Wij geloven in de kracht van werk. Wij zien werk als een bron van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier, die jou in staat stelt om te komen tot regie over je loopbaan en leven. Een goede coach pakt die regie, ook als het werk of de begeleiding ingewikkeld is. We zoeken een gezonde dosis zelfvertrouwen om zaken zelf op te pakken en om hulp te vragen waar dat nodig is.

Tot slot zoeken we een flexibele geest die van een dynamische omgeving houdt. Onze organisatie is sterk groeiende en in zo’n groeispurt loopt het soms wat anders dan verwacht. Onze werkprocessen zijn de stabiele basis die zorgen dat we zelfs dan het werk goed georganiseerd krijgen binnen de normale werkuren. Maar het vraagt wel enige flexibiliteit van onze collega’s om hier mee om te gaan. Kortom, we vragen best wel wat van je en dat weten we ook.

Wat krijg je er voor terug?

Gelukkig staat er ook heel wat tegenover. We bieden een marktconform salaris en voldoende tijd om met zorg en aandacht met onze cliënten aan de slag te gaan. We houden er van om ons werk goed te organiseren. Dat betekent dat je wordt ondersteund door onze company organizers voor de planning van afspraken en dat je werkt in onze eigen online omgeving die volledig op onze werkprocessen en methodiek is afgestemd.

Je werkt op een van onze vestigingen en treft daar één of meerdere collega’s uit jouw regio. We vinden het belangrijk dat je ook echt deel uitmaakt van onze organisatie. Daarom start je met een intensief inwerkprogramma en is er ook daarna volop ondersteuning en inspiratie bij het werk. Zo verzorgen we voor onze coaches caseloadgesprekken met een senior coach, intervisie en masterclasses met externe sprekers. We staan voor elkaar klaar bij vragen en vinden het belangrijk om ook plezier met elkaar te hebben, op het werk of tijdens een borrel. Power4People is een hechte organisatie waar de meeste coaches en stafmedewerkers in loondienst zijn.

De combinatie van al deze ingrediënten levert veelzijdig en uitdagend werk op in een inspirerende omgeving met topprofessionals.

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

Stuur jouw CV en korte motivatie toe naar Bas van Zanten (b.vanzanten@power4people.nl). Heb je een vraag? Bel ons en vraag naar Bas van Zanten: 030-691 1666. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit meerdere gesprekken en een PPA test (Persoonlijke profielanalyse).

Vragen over deze vacature?

Onze Vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar.

Bel onsMail Bas

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar