Skip to main content

Vacature: Planner

Wil jij aan de slag bij een dynamisch bedrijf waar je alles in goede banen leidt? Vind je het leuk om te puzzelen, hou je van plannen en organiseren? Zoek je een werkgever met een “missie” waarbij niet de winst maar de mens centraal staat? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Power4People verzorgt met 60 collega’s door heel Nederland coaching-, outplacement- en re-integratie trajecten. Voor onze cliënten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Voor onze opdrachtgevers willen we een professionele, succesvolle en wijze partner zijn. Voor iedereen die bij ons werkt zijn we graag een inspirerende, bevlogen en vrolijke organisatie. Ons Team Office levert een cruciale bijdrage aan zowel deze succesvolle begeleiding als onze tevreden opdrachtgevers en blije collega’s.

Organiseren en regisseren

Jouw functie? Planner ++. Onze planners ++ vangen dagelijks alle binnenkomende aanmeldingen vakkundig op en verdelen die over de coaches in het hele land. Iedere planner verzorgt de agenda van een aantal eigen coaches en plant daarin intakes, coaching sessies, rapportages en meer. Plannen betekent het goed regisseren van alle begeleiding die wij bieden. Plannen is ook het regisseren van het werkplezier van de coaches: je zorgt immers voor een goede verdeling van de werkdruk, voor een evenwichtige dagindeling en dat alles op rolletjes loopt.

Vraag en aanbod

We willen graag dat je goed beslagen ten ijs komt met minimaal en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau plus ervaring in een functie waarin organiseren centraal staat. Daarnaast ben je zowel snel als accuraat, nauwkeurig en stressbestendig. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, bent communicatief vaardig en je kan vriendelijk sturend zijn. In complexe situaties kan je het overzicht en de rust bewaren; mocht dat een keer niet lukken dan vraag je tijdig om hulp. Dat is geen probleem, want je maakt deel uit van een fijn, behulpzaam team.

We vragen best wel wat van je en dat weten we ook! Gelukkig staat er ook heel wat tegenover. We bieden je een afwisselende, uitdagende baan van 24 tot 36 uur in een inspirerende omgeving waarbij het helpen van mensen centraal staat. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor op een prachtig plekje in Utrecht (Maliebaan) met je collega’s om je heen. Je salaris zit ergens tussen minimaal €2.400,- en maximaal €3.700 bruto per maand bij 40 uur, afhankelijk van je persoonlijke profiel (capaciteiten, opleiding, ervaring).

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

Ben jij enthousiast? Wil je nog meer weten? Reageer met je CV en korte motivatie via m.mulder@power4people.nl of bel 06-18536784 mocht je vragen hebben. Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen over deze vacature?

Onze Vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar.

Bel onsMail Matthijs

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar