Maatschappelijke deelname

Je bent op zoek naar een betaalde baan, maar eigenlijk mis je nog enige ervaring of kennis om echt kans te maken op werk. Hiervoor heeft het UWV de modulaire dienst Maatschappelijke deelname ontwikkeld. Wij helpen je tijdens dit traject graag om onbetaald werk of opleiding een stevige basis te leggen om de kans op een mooie, betaalde baan te vergroten. 

Dit traject is geschikt voor mensen met een AG uitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong, WAZ), een ziektewet ZW uitkering of een WW uitkering. Aansluitend zou je bij ons ook het traject Werkfit kunnen doorlopen.

Wat gaan we doen?

Dit Maatschappelijke deelname traject duurt 5 maanden en heeft als doel dat je een stevige basis legt om later betaald werk te kunnen vinden. Daarbij gaat het om vrijwilligerswerk, een stage, een opleiding of anderszins.

We gaan kijken wat jouw opleiding, ervaring, motivatie, wensen en mogelijkheden zijn. Ook kijken we naar de arbeidsmarkt en wat daar gevraagd en geboden wordt. In de beroepsrichtingen die we zo samen ontdekken, gaan we op zoek naar onbetaald werk, vrijwilligerswerk of een stage. Een opleiding is alleen mogelijk als je zonder opleiding echt geen werk zou kunnen vinden, anders geeft UWV geen toestemming.

Maximaal resultaat door verschillende werkvormen

Tijdens het traject wordt je begeleid door een ervaren coach tijdens je persoonlijke coaching sessies. Daarnaast helpt de trajectassistent je om allerlei praktische zaken uit te zoeken en op te pakken. Samen staan ze voor je klaar om er een succes van te maken. 

Ook van jou verwachten we een actieve invulling van je traject. Tussen de coaching sessies door ontvang je via de mail veelzijdige toolboxen vol met inspirerende thuisopdrachten. Daarin zijn zowel tekst, als beeld en opdrachten verwerkt, waarmee jij kan werken aan je eigen actieplan. Met de combinatie van verschillende werkvormen en deze creatieve aanpak, helpen we jou om tijdens je traject maximaal verschil te maken. 

Aanmelden, kennismaken of meer informatie?

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 030-6911666 of mail naar info@power4people.nl. Op werkdagen staan we van 8.00 tot 17.00 uur met veel plezier voor je klaar!

Wil je deze informatie nog eens rustig nalezen? Download dan hier onze flyer Maatschappelijke Deelname.

Over Power4People

Bij Power4People geloven we dat werk belangrijk en waardevol is. Het hebben van werk draagt bij aan inkomen omdat je geld verdient, het helpt voor structuur in je leven, je krijgt contact met andere mensen, je ontvangt waardering en je werkt aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Niet voor niets is onze missie:

‘Wij geloven in de kracht van mensen. Wij helpen mensen om die kracht te ontdekken en te gebruiken in werk. Wij geloven ook in de kracht van werk. Wij helpen mensen aan werk zodat zij kunnen deelnemen, bijdragen en zich kunnen ontplooien’.

Die missie voeren we al sinds 2009 met veel plezier en succes uit. Door onze landelijke dekking zit er altijd een coach bij jou in de buurt en hebben we een netwerk opgebouwd van meer dan 700 werkgevers. Zowel opdrachtgevers als cliënten zijn enthousiast over onze werkwijze en de door onszelf ontwikkelde methodiek die we bij ieder traject inzetten voor maximaal resultaat. Wil je meer weten over ons, waar we zitten en wie er bij ons werken? Lees dan hier verder. 

Even overleggen?

Bel onze Vraagbaak op 030-6911666 maandag tm vrijdag van 13.00-17.00 uur

bel ons direct