Participatie interventie

Soms is de afstand tot de arbeidsmarkt te groot om direct te kunnen solliciteren. Bijvoorbeeld als je veel (alleen) thuis zit en moeite hebt met het ontwikkelen van een sociaal netwerk. Het UWV heeft hiervoor de modulaire dienst Participatie Interventie opgezet. In dit traject helpen wij je graag om jouw persoonlijke drempels te onderzoeken en weg te nemen, zodat je actiever en met meer zelfvertrouwen in het leven komt te staan. 

Dit traject is geschikt voor mensen met een AG uitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong, WAZ), een ziektewet ZW uitkering of een WW uitkering. Na dit traject kan je door met de modulaire diensten Maatschappelijke deelname of Werkfit

Wat gaan we doen?

Het doel van een Participatie traject is dat je vaker je huis uit komt om wat leuks te gaan doen en dat je meer mensen gaat ontmoeten. Het traject duurt 5 maanden.

We kijken eerst naar hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet, aan welke hulp jij zelf behoefte hebt en naar wat wij voor je kunnen betekenen. Ook kijken we naar eventuele hindernissen die in de weg staan om activiteiten buitenshuis te doen en om (naast je familie) andere mensen te ontmoeten. Daar gaan we samen mee aan de slag. En we gaan zorgen dat je voldoende zelfinzicht, zelfvertrouwen, motivatie, moed en kracht hebt om in actie te komen. 

Maximaal resultaat door verschillende werkvormen

Tijdens het traject wordt je begeleid door een ervaren coach tijdens je persoonlijke coaching sessies. Daarnaast helpt de trajectassistent je om allerlei praktische zaken uit te zoeken en op te pakken. Samen staan ze voor je klaar om er een succes van te maken. 

Ook van jou verwachten we een actieve invulling van je traject. Tussen de coaching sessies door ontvang je via de mail veelzijdige toolboxen vol met inspirerende thuisopdrachten. Daarin zijn zowel tekst, als beeld en opdrachten verwerkt, waarmee jij kan werken aan je eigen actieplan. Met de combinatie van verschillende werkvormen en deze creatieve aanpak, helpen we jou om tijdens je traject maximaal verschil te maken. 

Aanmelden, kennismaken of meer informatie?

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 030-6911666 of mail naar info@power4people.nl. Op werkdagen staan we van 8.00 tot 17.00 uur met veel plezier voor je klaar!

Wil je deze informatie nog eens rustig nalezen? Download dan hier onze flyer Participatie Interventie.

Over Power4People

Bij Power4People geloven we dat werk belangrijk en waardevol is. Het hebben van werk draagt bij aan inkomen omdat je geld verdient, het helpt voor structuur in je leven, je krijgt contact met andere mensen, je ontvangt waardering en je werkt aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Niet voor niets is onze missie:

‘Wij geloven in de kracht van mensen. Wij helpen mensen om die kracht te ontdekken en te gebruiken in werk. Wij geloven ook in de kracht van werk. Wij helpen mensen aan werk zodat zij kunnen deelnemen, bijdragen en zich kunnen ontplooien’.

Die missie voeren we al sinds 2009 met veel plezier en succes uit. Door onze landelijke dekking zit er altijd een coach bij jou in de buurt en hebben we een netwerk opgebouwd van meer dan 700 werkgevers. Zowel opdrachtgevers als cliënten zijn enthousiast over onze werkwijze en de door onszelf ontwikkelde methodiek die we bij ieder traject inzetten voor maximaal resultaat. Wil je meer weten over ons, waar we zitten en wie er bij ons werken? Lees dan hier verder.

Even overleggen?

Bel onze Vraagbaak op 030-6911666 maandag tm vrijdag van 13.00-17.00 uur

bel ons direct