Inspirerende organisatie zoekt bevlogen ZZP-coaches

Voor onze klanten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Daarom zoeken we niet zomaar een coach, maar een ervaren, bevlogen coach die samen met ons het verschil komt maken. Help jij met een positieve instelling mensen weer een stap verder in hun loopbaan? Herken jij je in termen als enthousiasmerend, stimulerend, veelzijdige ervaring, topkwaliteit en resultaatgericht? Ben jij als ZZP-er op zoek naar een leuk team om je bij aan te sluiten, zonder je zelfstandigheid te verliezen? Lees dan snel verder, we zijn dan wel een tikkeltje veeleisend, maar wie weet ben jij voor ons wel de perfecte match.


Vanwege voortdurende groei van onze organisatie zoeken wij momenteel nieuwe freelance coaches in de volgende regio’s:
  • Utrecht
  • Groningen

 

Breed inzetbaar is een understatement…

Onze coaches moeten goed kunnen omgaan met heel verschillende mensen die met heel verschillende vragen bij ons komen. Ze kunnen zowel korte adviesgesprekken als volledige begeleidingstrajecten uitvoeren. Maar denk ook aan de variatie in coachen, bemiddelen, detacheren of jobhunten en de uiteenlopende technieken die daarbij passen. Bij deze veelzijdigheid moet je ook nog eens goed kunnen communiceren met allerlei opdrachtgevers en organisaties waarmee we samenwerken, zowel mondeling als schriftelijk. We willen dat je goed beslagen ten ijs komt met minimaal HBO+ of WO werk- en denkniveau en een NOLOC certificering (of de bereidheid om die binnen een jaar te halen). Enkele jaren ervaring als coach is een must, waaronder ervaring met Spoor 2 begeleiding, inclusief goede kennis van o.a. Wet verbetering Poortwachter. Daarnaast heb je ook enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling (re-integratie, uitzenden, detacheren of werving & selectie). Kortom, we vragen best wel wat van je en dat weten we ook.

 

Wat krijg je er voor terug?

Gelukkig staat er ook heel wat tegenover. We bieden een marktconform tarief en voldoende uren per traject om met zorg en aandacht met onze cliënten aan de slag te gaan. We geven je daarnaast ook veel ondersteuning en inspiratie bij het werk. Ben je zelfstandige, dan blijf je dat natuurlijk, maar we vinden het belangrijk dat je echt deel uit maakt van onze organisatie. Daarom verzorgen zowel we voor onze vaste als freelance coaches caseloadgesprekken met een senior coach, intervisie en masterclasses met externe sprekers. Het resultaat is veelzijdig en uitdagend werk in een inspirerende omgeving met topprofessionals. Power4People is een hechte organisatie waar de meeste coaches en stafmedewerkers in loondienst zijn. Onze flexibele collega’s zijn ervaren, bevlogen ZZP coaches die helpen om pieken en dalen op te vangen.

 

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?

    We kijken uit naar je CV en je korte, maar krachtige motivatie voor onze organisatie. Deze stuur je aan Jeanette Kolkman (Kwaliteitsmanager) via j.kolkman@power4people.nl. Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek!