Inspirerende organisatie zoekt bevlogen coach

Voor onze klanten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. Daarom zoeken we niet zomaar een coach, maar een ervaren, bevlogen coach die samen met ons het verschil komt maken. Help jij met een positieve instelling mensen weer een stap verder in hun loopbaan? Herken jij je in termen als enthousiasmerend, stimulerend, veelzijdige ervaring, topkwaliteit en resultaatgericht? Zoek jij een leuk team om je in loondienst bij aan te sluiten? Lees dan snel verder, we zijn dan wel een tikkeltje veeleisend, maar wie weet ben jij voor ons wel de perfecte match.


Momenteel zoeken we nieuwe collega’s voor de volgende regio’s:

  • Regio Rijnmond (Rotterdam, Den Haag), 24-32 uur per week
  • Regio Noord-Nederland (Groningen, Drachten, Leeuwarden), 24 uur per week

Zit jouw regio er niet tussen, maar wil je toch alvast een lijntje uitgooien en jezelf als toekomstige collega presenteren? Als je bij ons past en je voldoet aan de onderstaande punten, dan ontvangen we je cv graag en nemen we op een later moment contact op als we versterking zoeken in jouw regio.


Breed inzetbaar is een understatement…

Onze coaches moeten goed kunnen omgaan met heel verschillende mensen die met heel verschillende vragen bij ons komen. Ze kunnen zowel korte adviesgesprekken als volledige begeleidingstrajecten uitvoeren. Maar denk ook aan de variatie in coachen, bemiddelen, detacheren of jobhunten en de uiteenlopende technieken die daarbij passen. Bij deze veelzijdigheid moet je ook nog eens goed kunnen communiceren met allerlei opdrachtgevers en organisaties waarmee we samenwerken, zowel mondeling als schriftelijk. We willen dat je goed beslagen ten ijs komt met minimaal HBO+ of WO werk- en denkniveau en een NOLOC certificering (of de bereidheid om die binnen een jaar te halen). Enkele jaren ervaring als coach is een must, waaronder ervaring met Spoor 2 begeleiding en goede kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving. Daarnaast heb je bij voorkeur ook enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling (re-integratie, uitzenden, detacheren of werving & selectie). Kortom, we vragen best wel wat van je en dat weten we ook.

Wat krijg je er voor terug?

Gelukkig staat er ook heel wat tegenover. We bieden een marktconform salaris en voldoende tijd om met zorg en aandacht met onze cliënten aan de slag te gaan. We geven je daarnaast ook veel ondersteuning en inspiratie bij het werk. Je werkt op een van onze vestigingen en daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook echt deel uitmaakt van onze organisatie. Daarom verzorgen we voor onze coaches caseloadgesprekken met een senior coach, intervisie en masterclasses met externe sprekers. Het resultaat is veelzijdig en uitdagend werk in een inspirerende omgeving met topprofessionals. Power4People is een hechte organisatie waar de meeste coaches en stafmedewerkers in loondienst zijn. 

Ook zo benieuwd of wij een match zijn?
Stuur je CV en je korte, maar krachtige motivatie voor onze organisatie naar Frank Wietsma (f.wietsma@power4people.nl). Als ook wij een mooie match zien, nodigen we je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.