Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Coaching | Omgaan met stress

Omgaan met stress

Voor wie ook onder druk ontspannen en vitaal wil blijven

Maak je je zorgen over een werknemer die je ziet worstelen met stress? Bijvoorbeeld omdat het al langere tijd superdruk is op het werk. Of iemand heeft een jong gezin, geeft mantelzorg of gaat verhuizen. Stress komt in elk leven en in elke loopbaan voor. Maar als de druk te groot wordt is het tijd om in te grijpen, om overbelasting en uitval te voorkomen.

Deze module is bedoeld om mensen te ondersteunen bij het omgaan met stress en om te leren hoe je, onafhankelijk van de situatie, steeds zo veerkrachtig en ontspannen mogelijk blijft. Wie al in de gevarenzone zit, leert ook om weer te herstellen en om erger te voorkomen.

We behandelen in dit kader de volgende onderwerpen:

Terugblik op loopbaan en leven en de rol van stress daarin
Analyse van de huidige situatie
Verkenning van de manier waarop iemand nu met stress omgaat
Algemene principes van stress en overbelasting
Een nieuwe aanpak en nieuw gedrag waardoor de stress minder wordt en er ruimte ontstaat voor herstel en meer energie
Praktisch oefenen met de nieuwe aanpak

Na deze module kan jouw werknemer beter omgaan met stress. Hij of zij weet hoe je ook onder druk vitaal en ontspannen kan blijven en beschikt hiervoor over een persoonlijk plan van aanpak. Dat is niet alleen waardevol voor nu, maar een geschenk voor de rest van de loopbaan!

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Ik heb geluk gehad. Geluk dat ik hulp heb gekregen van de betrokken, eerlijke, kritische coach van Power4People. Hij gaf me inzichten die ik nodig had om weer voor mijzelf te kunnen kiezen. De module Verandering en Verlies gaven me een zet in de goede richting, namelijk de toekomst. De onderdelen Assertiviteit en Empowerment gaven mij de motivatie terug die ik kwijt was. De thuisopdrachten hielpen mij om tussen de coachingsgesprekken door te werken aan wat nodig was. Voor mij was dat o.a. het onderzoeken van mijn ambities, kwaliteiten en behoeften en de juiste richting naar nieuw werk. Inmiddels kan ik vol trots vertellen dat ik in een opleidingstraject zit van een nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb. Ik gun iedereen zo’n coach.”

Talitha Janssen

“Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken met mijn coach. Ze is een fantastisch persoon die me altijd heeft gemotiveerd om niet op te geven. Zo heb ik handige tips en tools (thuiswerkopdrachten) gekregen om mijzelf nog beter te kunnen presenteren. Ik heb mijn kwaliteiten en vaardigheden beter in beeld gekregen en dat gaf verrassende inzichten! Ik heb goede herinneringen aan de coachgesprekken, die altijd leerzaam en motiverend waren.”

Katarzyna Szczurek

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Omgaan met stress

2 maanden

1.295,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.