Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Coaching | Verandering en verlies

Verandering en verlies

Voor wie iets aangrijpends te verwerken heeft

Een grote verandering of een aangrijpend verlies kan een flinke impact op je hebben. Je kan soms ook rouwproces doormaken als je iets verliest dat geen persoon is. Een baan bijvoorbeeld, of dromen, of het gevoel van grote waarde te zijn voor collega’s of voor de maatschappij. En iedereen zegt dan – en het klinkt zo makkelijk – geef het een plek. Maar hoe doe je dat? En is tijd en rust het enige dat je daarvoor nodig hebt? Of kan je misschien actief met je gevoel aan de slag?

Tijdens deze module onderzoeken we wat er is gebeurd en wat voor invloed dat had. Wat is er veranderd en wat heb je nodig om weer door te kunnen? Hoe maken we samen ruimte voor nieuwe plannen en een nieuwe fase op je werk of in je leven?

Samen je je vaste coach ga je in een aantal wekelijkse sessies aan het werk met de volgende onderwerpen:

Verkenning van de situatie en de verandering of het verlies waar de werknemer mee te maken hebt
Over hechting en verlies (3 niveaus van De Monninck)
Verandercurve (Kübler Ross)
Over Verlies en herstel (Stroebe en Schut)
Verhaal van de Held
Persoonlijke kracht

Met deze module krijgt wat er is gebeurd een plek en ontstaat er ruimte voor de toekomst en voor het zetten van nieuwe stappen.

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Ik heb geluk gehad. Geluk dat ik hulp heb gekregen van de betrokken, eerlijke, kritische coach van Power4People. Hij gaf me inzichten die ik nodig had om weer voor mijzelf te kunnen kiezen. De module Verandering en Verlies gaven me een zet in de goede richting, namelijk de toekomst. De onderdelen Assertiviteit en Empowerment gaven mij de motivatie terug die ik kwijt was. De thuisopdrachten hielpen mij om tussen de coachingsgesprekken door te werken aan wat nodig was. Voor mij was dat o.a. het onderzoeken van mijn ambities, kwaliteiten en behoeften en de juiste richting naar nieuw werk. Inmiddels kan ik vol trots vertellen dat ik in een opleidingstraject zit van een nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb. Ik gun iedereen zo’n coach.”

Talitha Janssen

“Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken met mijn coach. Ze is een fantastisch persoon die me altijd heeft gemotiveerd om niet op te geven. Zo heb ik handige tips en tools (thuiswerkopdrachten) gekregen om mijzelf nog beter te kunnen presenteren. Ik heb mijn kwaliteiten en vaardigheden beter in beeld gekregen en dat gaf verrassende inzichten! Ik heb goede herinneringen aan de coachgesprekken, die altijd leerzaam en motiverend waren.”

Katarzyna Szczurek

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Verandering en verlies

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar