Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Outplacement | Outplacement Kort

Outplacement Kort

Jouw werknemer in drie maanden “arbeidsmarkt-klaar”

Met dit korte, krachtige outplacementtraject krijgt jouw werknemer alle bagage die nodig is op het gebied van beroepskeuze, arbeidsmarkt en sollicitatie training. Na afloop kan hij of zij zelfstandig ander werk vinden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Loopbaanonderzoek
Online testen op het gebied van capaciteiten, interesse, persoonlijkheid en beroepskeuze
Kiezen in welke kansrijke richtingen de cliënt werk gaat zoeken
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Sollicitatietraining (cv, brief, persoonlijke presentatie, netwerken, open solliciteren, social media en meer)
Plan van Aanpak waarmee een werknemer zelf verder kan met het vinden van een mooie, nieuwe baan

Dit traject is een vliegende start voor een succesvolle zoektocht naar werk. Toch liever langere begeleiding, inclusief hulp bij jobhunten en solliciteren? We bieden ook uitgebreide outplacement trajecten aan van 6 tot 12 maanden.

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Na 30 jaar in het onderwijs en de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, wilde ik wat anders. Inmiddels was ik 61 jaar en kreeg ik een individueel coachtraject ‘aangeboden’ waar ik verplicht aan moest deelnemen. Ik stond er sceptisch tegenover en was de eerste paar gesprekken niet blij. Maar mijn coach liet mij zien wat ik allemaal nog wel kon en daardoor werd ik weer enthousiast en hervond ik mijn eigen kracht en mogelijkheden weer! Ik heb een nieuwe baan gevonden die goed bij mij en mijn herwonnen vlotte babbel past en voel me weer midden in het leven staan. Ik zou dit traject dan ook aan iedereen aanraden die de mogelijkheid krijgt.”

Marjan van den Boogaard

“Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan. Ze was doortastend, liet spannende onderwerpen niet onbedekt en gaf mij handvatten om door te groeien. Met humor en energie daagde ze mij uit om er vol voor te gaan. Ze nam zonder oordeel waar, waardoor haar feedback effectief was en aanzette tot ontwikkeling. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ben in staat om kort en krachtig mijn sterke kanten te presenteren. Daarnaast heb ik geleerd om buiten de voor de hand liggende paden te zoeken naar functies die aansluiten bij mijn kennis en ervaring en heb ik met volle vaart de kracht van social media ontdekt.”

Astrid Kaandorp

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek met jouw persoonlijke coach? Vink bij de offerteaanvraag aan dat je een gratis en vrijblijvend gesprek wil.

Outplacement Kort

3 maanden

2.255,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar