Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Outplacement | Outplacement

Outplacement

Individuele, succesvolle begeleiding op maat

Een baan verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Vooral wanneer iemand ergens al langer werkt en gehecht is aan de functie, collega’s en organisatie. Om je vertrekkende werknemer verder te helpen bij het vinden van iets nieuws, is dit persoonlijke outplacement traject een steun en uitkomst.

Bij Power4People begeleiden we al jarenlang vele outplacement cliënten. Wij weten hoe we hen optimaal kunnen helpen om de stap te zetten van de oude situatie naar nieuw perspectief. Van het accepteren van alle veranderingen tot het verkennen van nieuwe werkrichtingen, van arbeidsmarkt tot solliciteren: met onze ervaren coaches hoeft iemand het niet alleen te doen en is de kans op succes vele malen groter.

Jouw werknemer en onze coach gaan samen aan de slag met de volgende onderwerpen:

Loopbaanonderzoek
Online testen op het gebied van capaciteiten, interesse, persoonlijkheid en beroepskeuze
Kiezen in welke kansrijke richtingen de cliënt werk gaat zoeken
Opstellen van een persoonlijk zoekprofiel
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Sollicitatietraining (cv, brief, persoonlijke presentatie, netwerken, open solliciteren, social media en meer)
Samen jobhunten en solliciteren, met intensieve ondersteuning tijdens het hele proces

Er zijn outplacement trajecten van 6, 9 en 12 maanden. Kies een langer traject als iemand meer hulp nodig heeft, zodat ook kwetsbare werknemers de kans krijgen om een nieuwe baan te vinden.

Outplacement

6 maanden

2.995,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Outplacement

9 maanden

3.995,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Outplacement

12 maanden

4.700,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Na 30 jaar in het onderwijs en de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, wilde ik wat anders. Inmiddels was ik 61 jaar en kreeg ik een individueel coachtraject ‘aangeboden’ waar ik verplicht aan moest deelnemen. Ik stond er sceptisch tegenover en was de eerste paar gesprekken niet blij. Maar mijn coach liet mij zien wat ik allemaal nog wel kon en daardoor werd ik weer enthousiast en hervond ik mijn eigen kracht en mogelijkheden weer! Ik heb een nieuwe baan gevonden die goed bij mij en mijn herwonnen vlotte babbel past en voel me weer midden in het leven staan. Ik zou dit traject dan ook aan iedereen aanraden die de mogelijkheid krijgt.”

Marjan van den Boogaard

“Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan. Ze was doortastend, liet spannende onderwerpen niet onbedekt en gaf mij handvatten om door te groeien. Met humor en energie daagde ze mij uit om er vol voor te gaan. Ze nam zonder oordeel waar, waardoor haar feedback effectief was en aanzette tot ontwikkeling. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ben in staat om kort en krachtig mijn sterke kanten te presenteren. Daarnaast heb ik geleerd om buiten de voor de hand liggende paden te zoeken naar functies die aansluiten bij mijn kennis en ervaring en heb ik met volle vaart de kracht van social media ontdekt.”

Astrid Kaandorp

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Outplacement Kort

3 maanden

2.255,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar