Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Re-integratie

Weer aan de slag

Succesvol re-integreren via Spoor 2 of 3

Voor alle betrokkenen (werknemers, werkgevers en verzekeraars), is het moeilijk als iemand door ziekte of werkloosheid aan de kant komt te staan. De kosten zijn hoog, zowel op menselijk als financieel gebied. Op eigen kracht lukt het werknemers lang niet altijd om weer aan het werk te komen. Een goed re-integratie traject kan dan het verschil maken. Maar waar vind je een provider die niet alleen gouden bergen belooft maar ook echt resultaat behaalt?

Bij Power4People is re-integratie geen verplicht nummer maar onze missie en passie. Omdat wij geloven dat iedereen iets kan bijdragen en dat werk iets moois toevoegt aan je leven, zijn wij bijzonder gemotiveerd om mensen daadwerkelijk te plaatsen in een nieuwe baan. En dat leidt tot succes, zoals onze al jaren uitstekende en stabiele resultaten laten zien!

Bekijk de resultaten

Onze re-integratiediensten

Voor iedere situatie een passend traject naar werk

Situatie: een werknemer is ziek en terugkeer in eigen werk is niet mogelijk of te onzeker. Er moet begeleiding komen gericht op ander werk. Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of lees meer over welke dienst passend is voor welke situatie welke dienst Spoor 2 passend is voor welke situatie.

Situatie: een werknemer is ziek uit dienst gegaan en ontvangt nu een Ziektewet uitkering. Er moet begeleiding komen gericht op een nieuwe baan. Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of lees meer over welke Spoor 2 dienst passend is voor welke situatie.

Ziektewet: Re-integratiebegeleiding Spoor 2
Ziektewet: Haalbaarheidsonderzoek Spoor 2

Situatie: een werkzoekende ontvangt een WW- of WGA-uitkering. Er moet begeleiding komen die gericht is op werkhervatting. Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Onze resultaten

Van verplicht nummer naar succes!

>70%

van alle mensen werkt na een Spoor 2-traject (indien tot werk in staat)

>70%

werkt na een WW Spoor 3 traject

>60%

werkt na een WGA Spoor 3 traject (indien tot werk in staat)

8+

onze beoordeling door cliënten en opdrachtgevers is al jarenlang zeer hoog

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

Martina

Cliënt Power4People

“Ik vond het spannend, maar vanaf de allereerste afspraak voelde dit goed voor mij. Er werd naar mij geluisterd, er was ruimte om mezelf te zijn. Ze gaven mij vertrouwen.”

Lees hier het hele verhaal van Martina ↗

Nina

Cliënt Power4People

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om.”

Lees hier het hele verhaal van Nina ↗

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Icoon offerte ontvangen

Ontvang je offerte binnen 2 werkdagen

Icoon offerte akkoord

Offerte akkoord?
Coaching start direct!

Icoon landelijke dekking

Landelijke dekking,
altijd dichtbij

Op het juiste spoor

Welke dienst hoort bij welke situatie?

Er zijn verschillende situaties die elk vragen om een eigen benadering en passende dienstverlening.

Spoor 2 intensief: voor een werknemer die  vanwege ziekte het eigen werk niet meer kan doen (of dit erg onzeker is) maar die waarschijnlijk maximaal 80% wordt afgekeurd.
Re-integratiebegeleiding Spoor 2 is een minder intensief traject dat voor de werknemer minder bevragend is. Het is geschikt voor twee heel verschillende situaties:

  • voor als een werknemer naar verwachting 80%-100% arbeidsongeschikt zal worden verklaard
  • voor een werknemer die goed bezig is om het eigen werk weer op te pakken maar als het nog niet zeker is of dit lukt (en er daarom toch een Spoor 2 traject moet worden ingezet)
Haalbaarheidsonderzoek Spoor 2: een helder, goed onderbouwd advies over of het zinvol is om Spoor 2 in te zetten. Een Haalbaarheidsonderzoek is passend in situaties waarin mensen slechts heel weinig meer kunnen op het gebied van betaald werk
Re-integratie kort: een voorbereidend traject van 3 maanden bedoeld om daarna zelfstandig een passende nieuwe baan te kunnen zoeken. Geschikt voor wie aan een goede voorbereiding voldoende heeft om werk te vinden of als interventie in het eerste ziektejaar. Een volledig Spoor 2 traject duurt langer (minimaal 6 maanden), zoek je dat kies dan voor Spoor 2 Intensief of Re-integratie Spoor 2.
Spoor 3: doelgerichte en succesvolle begeleiding naar een nieuwe baan voor wie nu een WW- of WGA-uitkering ontvangt.

De Spoor 2-diensten zijn UWV proof. Ze hebben een reguliere variant voor mensen die nog in loondienst zijn en een variant voor mensen die een Ziektewet uitkering ontvangen. Bekijk alle diensten.

Twijfel je welke dienst het beste aansluit? Onze Vraagbaak staat iedere middag voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en een passende oplossing.

Bel onsMail ons

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Icoon offerte ontvangen

Ontvang je offerte binnen 2 werkdagen

Icoon offerte akkoord

Offerte akkoord?
Coaching start direct!

Icoon landelijke dekking

Landelijke dekking,
altijd dichtbij

Nog even verder kijken?

Lees dan eens verder bij onderstaande diensten of neem contact op met onze Vraagbaak voor overleg of advies.

We denken graag met je mee

Onze Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur met plezier voor je klaar staat op 030-6911666.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar