Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Re-integratie | Spoor 2 intensief

Spoor 2 intensief

Weer succesvol aan het werk na langdurig verzuim

Je bent op zoek naar een professionele partner voor de re-integratie van langdurig zieke werknemers. Bij Power4People verzorgen we jaarlijks ongeveer 1.000 Spoor 2 trajecten in het hele land. Wij benaderen Spoor 2 als één van de grootste uitdagingen die een werknemer in zijn of haar loopbaan kan tegenkomen. We zijn pas tevreden als een werknemer hiervan naar vermogen herstelt en weer verder kan in werk, waar en hoe dan ook. Onze trajecten zijn UWV proof en leiden tot uitstekende resultaten.

Voor een werknemer is Spoor 2 een grote stap. Onze coaches weten dat en zijn er tegelijkertijd op gericht om de werknemer te activeren en meer regie en zelfvertrouwen te geven. Dat is de sterkste basis om tot succesvolle werkhervatting te komen.

We gaan in Spoor 2 aan de slag met de volgende thema’s. Elk thema wordt op maat gemaakt en er is volop ruimte voor inbreng en vragen van de werknemer zelf.

Verwerking van wat er is gebeurd op het gebied van de gezondheid en alle gevolgen daarvan
Kijken naar wat de werknemer nog WEL kan en hoe we dat kunnen vertalen naar een nieuwe baan
Profiel analyse: wie ben je, wat kan je, wat wil je in werk, rekening houdend met de gezondheid
Opstellen van een zoekprofiel met nieuwe, concrete, haalbare mogelijkheden
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Plan van aanpak voor het vinden van werk en het wegnemen van eventuele hindernissen
Sollicitatietraining
Samen met onze coach jobhunten en solliciteren, daarbij maken we ook gebruik van het netwerk en alle faciliteiten van Power4People

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om. De opzet van het traject is helder en duidelijk, de combinatie van thuiswerkopdrachten en de coachgesprekken hebben voor mij effectief gewerkt. Toen ik begon met solliciteren werd ik meteen uitgenodigd en bleken werkgevers zeker interesse te hebben in een “oudere” werknemer! Ik ben trots op mijn kwaliteiten en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu dat ik ondanks alles nog steeds word gezien.”

Nina Bongers

“Mijn coach had een open houding en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. We gingen vlug aan de slag, want hij had meteen door dat ik graag concrete stappen wilde zetten. Na een paar weken solliciteren, werd ik al uitgenodigd voor een gesprek! Dat ik nu aan de slag kan in een werkveld dat me goed past, heb ik dan ook aan hem te danken. Mijn coach voelde goed aan wie de persoon aan de andere kant van de tafel was. Hij is bevlogen, empathisch en professioneel. Ik heb de samenwerking dan ook als erg prettig ervaren en kan iedereen Power4People aanbevelen!”

Frank

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Wil je liever dat een werknemer eerst kennis maakt met onze coach? Vink bij de offerte aanvraag aan dat je een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek wil.

Spoor 2 intensief

6 maanden

2.995,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Spoor 2 intensief

9 maanden

3.995,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Spoor 2 intensief

12 maanden

4.700,- (excl. btw)
Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar