Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Re-integratie | Werkervaring & werkbelasting

Werkervaring & werkbelasting

Een veelbelovende tussenstap naar betaald werk

Er zijn situaties dat betaald werk nog een brug te ver is. Bijvoorbeeld als iemand langere tijd niet heeft gewerkt, als een werknemer herstellende is van gezondheidsklachten of als iemand iets heel nieuws wil doen waarin hij of zij nog geen ervaring heeft.

In dat geval kan het helpen om eerst een tussenstap te zetten in de vorm van onbetaald werk. Dit kan bijvoorbeeld een (snuffel)stage zijn, vrijwilligerswerk, een proefplaatsing, detachering of een werkervaringsplaats. Zo kan iemand weer wennen aan het arbeidsritme, nieuwe werkervaring opdoen en in de praktijk ervaren hoe belastbaar hij of zij is. Op die manier is onbetaald werk de perfecte springplank naar een nieuwe, betaalde baan.

Het vinden van onbetaald werk als opstap naar een betaalde baan is niet eenvoudig. Gelukkig hebben onze coaches veel ervaring hierin en beschikken we over een uitgebreid netwerk en een goede sociale kaart.

Coach en client gaan samen aan de slag met de volgende onderwerpen.

Loopbaanonderzoek
Opstellen van een goed basis Curriculum Vitae (CV)
Online testen op het gebied van capaciteiten, interesse en beroepskeuze
Vaststellen van de zoekrichtingen ten aanzien van onbetaald werk
Jobhunten ten behoeve van onbetaald werk

Begeleiden van de plaatsing in onbetaald werk

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Werkervaring & werkbelasting

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om. De opzet van het traject is helder en duidelijk, de combinatie van thuiswerkopdrachten en de coachgesprekken hebben voor mij effectief gewerkt. Toen ik begon met solliciteren werd ik meteen uitgenodigd en bleken werkgevers zeker interesse te hebben in een “oudere” werknemer! Ik ben trots op mijn kwaliteiten en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu dat ik ondanks alles nog steeds word gezien.”

Nina Bongers

“Mijn coach had een open houding en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. We gingen vlug aan de slag, want hij had meteen door dat ik graag concrete stappen wilde zetten. Na een paar weken solliciteren, werd ik al uitgenodigd voor een gesprek! Dat ik nu aan de slag kan in een werkveld dat me goed past, heb ik dan ook aan hem te danken. Mijn coach voelde goed aan wie de persoon aan de andere kant van de tafel was. Hij is bevlogen, empathisch en professioneel. Ik heb de samenwerking dan ook als erg prettig ervaren en kan iedereen Power4People aanbevelen!”

Frank

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Werkervaring & werkbelasting

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar