Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | UWV trajecten

UWV trajecten

Vanuit een uitkering weer aan het werk

Iedereen met een uitkering die tot werk in staat is, is verplicht om weer een baan te zoeken. Bij Power4People vinden we dat een goed idee. Want we geloven dat werk iets moois toevoegt aan je leven. Werk zorgt voor inkomen, structuur, contact met anderen, waardering voor wat je doet en persoonlijke ontwikkeling. Daarom zetten we ons in om mensen met een uitkering weer aan het werk te helpen. Niet (alleen) omdat het moet, maar vooral omdat het hen goed zal doen.

Onze UWV trajecten gaan over activatie, regie nemen en het vergroten van weerbaarheid. We pakken hindernissen aan en werken aan zelfvertrouwen. Naast een vaste coach krijgt de cliënt ook een Trajectassistent, die helpt bij praktische zaken en ondersteunt bij het maken van thuisopdrachten.

Onze resultaten

Inspiratie en motivatie, ook in een lastige situatie

8+

onze beoordeling door cliënten en opdrachtgevers is al jarenlang zeer hoog

>90%

van onze opdrachtgevers zou een ander aan ons doorverwijzen

2

Elke 2 weken persoonlijk, individueel contact met onze coach en Trajectassistent

19

locaties verspreid door het land, altijd één in de buurt

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

Ulrika

Cliënt Power4People

“De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen.”

Lees hier het verhaal van Ulrika ↗

Sonja

Cliënt Power4People

“Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn.”

Lees hier het hele verhaal van Sonja ↗

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Mail ons op info@power4people.nl om iemand aan te melden. Je kan jouw client ook vragen om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Na deze intake stellen we een Trajectplan op en leggen dat aan je voor.

Nog even verder kijken?

Lees dan eens verder bij onderstaande diensten of neem contact op met onze Vraagbaak voor overleg of advies.

We denken graag met je mee

Onze Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur met plezier voor je klaar staat op 030-6911666.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar