Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | UWV trajecten | Maatschappelijke deelname

Maatschappelijke deelname

Een veelbelovende tussenstap op weg naar werk

Er zijn situaties dat betaald werk nog een brug te ver is. Bijvoorbeeld als iemand langere tijd niet heeft gewerkt, als iemand nog herstellende is van gezondheidsklachten of als iemand iets heel nieuws wil doen waarin hij of zij nog geen ervaring heeft. Via de dienst Maatschappelijke deelname vergroten we de kansen op betaald werk door eerst een stevige basis te leggen via onbetaald werk of een opleiding.

Het vinden van onbetaald werk of de juiste opleiding is niet eenvoudig. Gelukkig hebben onze coaches veel ervaring hierin en beschikken we over een uitgebreid netwerk en een goede sociale kaart. We helpen de cliënt graag bij het vinden van een perfecte tussenstap naar een mooie nieuwe baan!

We gaan samen kijken naar opleiding, ervaring, motivatie, wensen en mogelijkheden van de client. En naar wat er op de regionale arbeidsmarkt gevraagd en aangeboden wordt. In de beroepsrichtingen die we samen ontdekken, zoeken we naar onbetaald werk zoals een stage, vrijwilligerswerk of een werkervaringsplaats. Als er een opleiding nodig is omdat de cliënt anders niet aan het werk komt, gaan we ook dat samen regelen.

Aanvullend kan je bij ons ook de dienst Werkfit of Naar werk inzetten.

Tijdens het hele traject heeft de cliënt om de week persoonlijke, individuele afspraken bij Power4People. We starten met de vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die de cliënt helpt bij het maken van thuisopdrachten, bij computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag klaar om samen met jouw cliënt een succes te maken van de module Maatschappelijke deelname!

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw cliënt weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw cliënt een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen cliënten over onze coaching

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Een client aanmelden?

We staan graag voor je klaar!

Mail ons op info@power4people.nl om iemand aan te melden of bel ons op 030-6911666. Je kan jouw cliënt ook vragen om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Na deze intake stellen we een Trajectplan op en leggen dat aan je voor.

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar