Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | UWV trajecten | Participatie interventie

Participatie interventie

Voor wie meer mee mag doen, samen kijken we hoe

Als je al een tijd werkloos bent, kan je wereld steeds kleiner worden. Je komt weinig de deur uit. Sociale contacten worden steeds minder of je ziet alleen nog je familie. Vaak heb je daar zelf veel last van maar je weet niet hoe je je leven weer kan opbouwen.

Herken je jouw cliënt hierin? Dan kan de module Participatie interventie een uitkomst zijn.

Tijdens de dienst Participatie interventie gaan we de cliënt helpen om vaker de deur uit te komen en om meer mensen te ontmoeten. Ook buiten de eigen familie of het eigen gezin. Bijvoorbeeld door mee te helpen op school, een kopje koffie met de buren te drinken of door vrijwilligerswerk. Samen ontdekken we hoe de cliënt zijn of haar sociale netwerk kan uitbreiden.

De begeleiding bestaat uit positieve, praktische en resultaatgerichte ondersteuning. Hierna lukt het de client beter om zelf nieuwe contacten te leggen én te onderhouden.

Aanvullend kan je bij ons ook de dienst Maatschappelijke deelname of een Werkfit traject inzetten.

Tijdens het hele traject heeft de cliënt om de week persoonlijke, individuele afspraken bij Power4People. We starten met de vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die de cliënt helpt bij het maken van thuisopdrachten, bij computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag klaar om samen met jouw cliënt een succes te maken van de module Participatie interventie!

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw client weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw client een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Een cliënt aanmelden?

We staan graag voor je klaar!

Mail ons op info@power4people.nl om iemand aan te melden of bel ons op 030-6911666. Je kan jouw cliënt ook vragen om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Na deze intake stellen we een Trajectplan op en leggen dat aan je voor.

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar