Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Van Werk Naar Werk | Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Maatwerk begeleiding naar een nieuwe baan

Op jouw school is er een werknemer die binnenkort uit dienst gaat. Als je de Strippenkaart Van Werk Naar Werk inzet, ontvangt jouw werknemer begeleiding op maat om de stap naar een nieuwe baan tijdig en succesvol te zetten!

De Strippenkaart Van Werk Naar Werk is flexibel en sluit aan op de duur van het dienstverband. Je bepaalt zelf het aantal strippen en daarmee de doorlooptijd en de kosten. De inhoud wordt altijd volledig op maat gemaakt, in goed overleg tussen coach, werknemer en school(-bestuur). Zo is er altijd een traject dat aansluit bij de situatie. Bekijk hier het schema waarmee je op basis van het te besteden budget het aantal in te zetten strippen kan bepalen.

Elke strip bestaat uit een kostbaar pakket:

een persoonlijke, individuele coaching sessie op maat bij een vaste coach
een complete digitale leerlijn
online testen en onderzoeken
aansluiting op onze online vacaturezoekmachine, het Powerjobcenter

De inhoud van elke strip is maatwerk, zowel de coaching als de digitale leerlijn en de online testen worden op maat ingevuld. We zorgen daarbij dat we voldoen aan alle voorwaarden die er vanuit het Participatiefonds worden gesteld aan Van Werk Naar Werk trajecten.

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Na 30 jaar in het onderwijs en de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, wilde ik wat anders. Inmiddels was ik 61 jaar en kreeg ik een individueel coachtraject ‘aangeboden’ waar ik verplicht aan moest deelnemen. Ik stond er sceptisch tegenover en was de eerste paar gesprekken niet blij. Maar mijn coach liet mij zien wat ik allemaal nog wel kon en daardoor werd ik weer enthousiast en hervond ik mijn eigen kracht en mogelijkheden weer! Ik heb een nieuwe baan gevonden die goed bij mij en mijn herwonnen vlotte babbel past en voel me weer midden in het leven staan. Ik zou dit traject dan ook aan iedereen aanraden die de mogelijkheid krijgt.”

Marjan van den Boogaard

“Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan. Ze was doortastend, liet spannende onderwerpen niet onbedekt en gaf mij handvatten om door te groeien. Met humor en energie daagde ze mij uit om er vol voor te gaan. Ze nam zonder oordeel waar, waardoor haar feedback effectief was en aanzette tot ontwikkeling. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ben in staat om kort en krachtig mijn sterke kanten te presenteren. Daarnaast heb ik geleerd om buiten de voor de hand liggende paden te zoeken naar functies die aansluiten bij mijn kennis en ervaring en heb ik met volle vaart de kracht van social media ontdekt.”

Astrid Kaandorp

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Duur op maat

Prijs op maat

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar