Skip to main content

Je bekijkt de werkgever pagina

Werkgever | Diensten | Vitaliteit | Module Duurzame inzetbaarheid

Module Duurzame inzetbaarheid

Zorg voor duurzaam perspectief in werk

Vroeger leerde je een vak en daarna bleef je lang in dezelfde functie en bij dezelfde werkgever. Hoe anders is dat tegenwoordig! Werknemers veranderen regelmatig van baan en van werkgever. De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Om inzetbaar te blijven in een snel veranderende wereld is het goed dat werknemers nadenken over hun loopbaan en daarbij ook verder vooruit durven kijken. Dat is ook in het belang van de werkgever: wat voor werknemers heeft de organisatie de komende jaren nodig? Hoe zorgen we dat de juiste mensen op tijd beschikken over de juiste mindset en vaardigheden?

In deze module kijken we naar de loopbaan van een werknemer vanuit zeven inspirerende perspectieven: motivatie, ambitie, capaciteiten, werkplezier, gezondheid, omgeving en arbeidsmarkt. We gaan aan de slag met:

Loopbaanonderzoek
Inzetbaarheidsscan gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Verkenning van de zeven loopbaanperspectieven
Keuzes maken over werk, rekening houdend met de arbeidsmarkt
Plan van aanpak voor een vitale toekomst waarin een goede inzetbaarheid intern en/of extern wordt geborgd

Waarom kies je voor Power4People?

De beste coaching op maat voor jouw werknemer

Uitstekende resultaten: hoge plaatsingsscores en gestelde doelen worden gerealiseerd

Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal

Opdrachtgevers én cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jouw werknemer weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jouw werknemer een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die hij of zij zich heeft gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leert iemand op een leuke manier heel veel en lukt het om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Op het moment dat ik bij Power4People startte, kon ik alleen nog maar denken in wat ik niet kon en niet meer wilde. Ik was volledig geblokkeerd door te lang zijn blijven werken in een baan die mij langzaamaan had leeggezogen. Vanaf het eerste moment heb ik ervaren hoe fijn het is gerichte begeleiding te krijgen op een laagdrempelige manier met zinvolle opdrachten en begripvolle mensen die enorm goed luisterden en me van daaruit steeds een stap dichter bij mezelf brachten. Uiteindelijk zó dichtbij, dat er geen blokkade meer was om een compleet nieuwe toekomst voor me te zien. Ik heb ontdekt wat ik wel wil en kan en waar ik gelukkig van word.”

Marleen Jeunink

“Als ik terug kijk naar de tijd die ik had voor mijn coaching en na mijn coaching, dan zie ik een enorm verschil. Mijn coach was een rots in de branding, kon erg goed luisteren en heeft mij uit een erg diep dal gehaald. Haar sessies waren zeer duidelijk en hebben mijn ogen geopend. De aangeboden tools zorgde voor de juiste handvaten over inzicht in mezelf en mijn werk. Ik ben nu ook weer volledig terug in mijn eigen functie. Graag wil ik mijn coach bedanken voor de fijne tijd en haar positieve instelling en tips. Ik kan deze begeleiding dan ook ten zeerste aanbevelen.”

Dennis Dessing

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Module Duurzame inzetbaarheid

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar