Coaching

Een medewerker die goed op zijn plek zit, is een vitale, betrokken en goed presterende werknemer. Dat blijkt keer op keer uit wetenschappelijk onderzoek in binnen- en buitenland. Investeren in functioneren draagt daarom direct bij aan een geslaagde arbeidsrelatie.

Zijn er onderdelen in het persoonlijk functioneren van een medewerker die beter kunnen? Denk aan de bekende zwakke schakels die een hele keten kunnen maken of breken. Of is iemand toe aan een volgende loopbaanstap, binnen of buiten jullie organisatie? We denken graag en doelgericht mee en zorgen dat coaching leidt tot merkbaar rendement op de werkvloer.

Bij Power4People kunnen we medewerkers ondersteunen via korte interventies, modules en trajecten. Wat je kiest, hangt af van welke ondersteuning er nodig is, hoeveel hulp je wil inzetten en je budget. Korte interventies geven iemand een eenmalige, intensieve boost op een praktisch onderwerp. Modules bieden ondersteuning via een korte serie van inspirerende gesprekken met een ervaren adviseur. Trajecten bestaan uit intensieve begeleiding over een langere periode. Coaching kan desgewenst ook worden ingezet met behulp van de Transitievergoeding. Laat daarom een medewerker ook eens zelf kijken op onze site!


Even overleggen?

Bel onze Vraagbaak op 030-6911666 maandag tm vrijdag van 13.00-17.00 uur

bel ons direct