Re-integratie spoor 2, spoor 3

Het is altijd moeilijk als mensen om gezondheidsredenen hun eigen werk niet meer kunnen doen. Dat moet iemand vaak eerst verwerken voordat hij weer kan denken aan ander werk dat beter past bij zijn persoonlijke inzetbaarheid. Vanuit ons geloof in de waarde van werk, kunnen wij ook in deze situatie mensen weer motiveren en enthousiasmeren om hun loopbaan op een nieuwe manier voort te zetten.

Dat doen we met succes: 70% van alle mensen die in staat zijn tot werk, zijn weer aan de slag aan het einde van een traject. Dat kan tijdens wachttijd (Spoor 2), vanuit de WGA (Spoor 3) of vanuit de ziektewet (BeZaVa). Voor de werkgever, de werknemer en de verzekeraar zijn we daarom een succesvolle partner. Het betekent immers zowel financiële, maar vooral menselijke “winst” als een medewerker met gezondheidsproblemen weer een baan vindt.

Bij Power4People kunnen we werknemers ondersteunen via korte interventies, modules en trajecten. Wat je kiest, hangt af van welke begeleiding er nodig is, hoeveel hulp je wil inzetten en je budget. Korte interventies geven iemand een eenmalige, intensieve boost op een praktisch onderwerp. Modules bieden ondersteuning via een korte serie van inspirerende gesprekken met een ervaren adviseur. Trajecten bestaan uit intensieve begeleiding over een langere periode en zijn verreweg het meest succesvol in het voorkomen van loonsancties en het bereiken van duurzame, passende werkhervatting.

Even overleggen?

Bel onze Vraagbaak op 030-6911666 maandag tm vrijdag van 13.00-17.00 uur

bel ons direct