Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Coaching | Personal branding

Personal branding

Trek de aandacht van jouw ideale werkgever!

Werkgevers zoeken steeds vaker online naar informatie over hun sollicitanten. Daarom is het belangrijk om op het internet goed voor de dag te komen. Maar hoe doe je dat? En wat is ‘goed’? In deze module leer je hoe je jezelf via ‘personal branding’ als een sterk merk kan neerzetten, zodat je aantrekkelijk bent voor de juiste werkgevers. Het gaat over jouw sterke kanten en wat je aan extra’s meebrengt op het gebied van werk.  Waarom moeten werkgevers voor jou kiezen?

We brengen, kortom, jouw zogenaamde ‘unique selling points’ in kaart en vertalen die naar een aantrekkelijk persoonlijk merk. Dat doen we in een aantal wekelijkse sessies met je vaste coach aan de hand van de volgende onderwerpen:

Uitgebreid onderzoek middels online testen en sessies met je coach naar jouw talenten, competenties en unique selling points (USP’s)
Wie ben jij als sterk merk?
Analyse van hoe jij nu online zichtbaar en vindbaar bent
Verbetering van je zichtbaarheid online en offline
Praktisch actieplan om jouw Personal Brand in te zetten voor jouw loopbaan

Kortom: breng jouw unieke kwaliteiten in kaart en werk aan je online presentatie. Jezelf kennen en kunnen “verkopen” is winst voor je loopbaan!

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Mijn coach heeft mij op een betrokken en zeer prettige manier begeleid. De gesprekken waren altijd erg positief en waardevol. Ze leerde me een goed CV maken, sollicitatiebrieven schrijven, Social Media en internet gebruiken. Ik heb er veel aan gehad en ik heb de gesprekken zeer gewaardeerd!”

Janny Feddema

“Ik ga volgende week beginnen in mijn nieuwe baan waar ik heel veel zin in heb. Ik ben ook heel blij dat het nu eindelijk is gelukt en dat ik dit intensieve sollicitatietraject kan afsluiten. Het was intensief, leerzaam, maar ook frustrerend en confronterend. Maar ook goed om deze periode mee te maken (als je 30 jaar lang niet hebt gesolliciteerd...), want je weet niet wat de toekomst brengt.
Ik wil mijn coach bedanken voor alle support, vertrouwen en de fijne gesprekken. Dat heeft me erg geholpen.”

Cliënt Power4People

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Personal branding

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar