Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Coaching | Starten eigen bedrijf

Starten eigen bedrijf

Onderzoek wat haalbaar is en hoe je dit kan aanpakken

Droom jij ervan om als eigen baas te doen waar je goed in bent? Laten we samen onderzoeken of dit haalbaar is en of dit het moment is waarop je moet doorzetten.

Ondernemen geeft je de vrijheid om datgene te doen wat jij graag wil op jouw manier. Maar onzekerheid, risico’s durven nemen en opdrachten binnenhalen, horen ook bij het ondernemerschap. Start jouw droom als ondernemer daarom met een goed onderzoek om te ontdekken of dit bij jou past en wat je mogelijkheden en kansen zijn.

We werken in deze module samen met een gespecialiseerd bedrijf gericht op startende ondernemers. De inhoud van de begeleiding maken we volledig op maat. Na een persoonlijke kennismaking met de coach, starten we met onderzoeken en testen, persoonlijke coaching sessies, thuisopdrachten en meer. Er wordt veel van je gevraagd tijdens deze module en dat past ook bij een goede voorbereiding op het ondernemerschap.

Of je nu uiteindelijk de stap zet of niet, deze module geeft jou waardevolle inzichten, antwoorden en handvatten om jouw toekomst vorm te geven!

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“De coaching bij Power4People heb ik als zeer fijn en professioneel ervaren. Mijn coach heeft naast mij gelopen tijdens het traject en mij doen inzien wat ik nodig heb. Er is gekeken naar de behoefte van mij als persoon. Daarbij kreeg ik de ruimte om te oefenen met de toolboxen, zodat ik sterker in mijn schoenen kwam te staan als professional in de gezondheidszorg. Ik ben mijn coach hier zeer dankbaar voor!”

Lisette Messemaker

“Mijn coach had een scherp oog voor mijn persoonlijke behoeften en omstandigheden. In onze gesprekken kon zij snel tot de kern komen en mij van bruikbare, nuttige adviezen voorzien. Ze brengt professioneel de menselijk maat in het traject waardoor het zinnig en prettig blijft om te doen. Het betekende voor mij dat ik mijn kracht en vakmanschap hervond en vol vertrouwen de volgende stap in mijn loopbaan zette.”

Mariette Valkenhoff

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Starten eigen bedrijf

2 maanden

1.360,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar