Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Re-integratie | Re-integratie Kort

Re-integratie Kort

Alle bagage die je nodig hebt voor terugkeer naar (ander?) werk

Als je uit de running bent omdat je gezondheidsklachten hebt en/of werkloos bent, is het een hele stap om weer aan de slag te gaan. Gaat het wel lukken allemaal? Ga je weer precies hetzelfde doen als voorheen en hoe houdbaar is dat? Of kan je maar beter meteen onderzoeken of er iets anders is dat beter bij je past?

Dit korte, maar krachtige traject zorgt ervoor dat jij alle bagage krijgt die je nodig hebt om daarna zelf knopen door te hakken en verder te gaan. We gaan aan de slag met de volgende onderwerpen. Elk onderwerp wordt voor jou op maat gemaakt en er is volop ruimte voor jouw inbreng en vragen.

Loopbaanonderzoek
Online testen op het gebied van capaciteiten, interesse, persoonlijkheid en beroepskeuze
Kiezen welke taken, functies en beroepen het beste bij jou passen en het opstellen van een persoonlijk zoekprofiel
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Sollicitatietraining (cv, brief, persoonlijke presentatie, netwerken, open solliciteren, social media en meer)
Plan van Aanpak waarmee je zelf verder kan

Na dit korte traject weet je waar je staat in je loopbaan en hoe je verder wil gaan. Mocht je willen overstappen naar een nieuwe baan, dan weet je in welke richting je dat moet zoeken en beschik je over alle (sollicitatie-) vaardigheden om dat succesvol aan te pakken.

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Re-integratie kort

3 maanden

2.255,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om. De opzet van het traject is helder en duidelijk, de combinatie van thuiswerkopdrachten en de coachgesprekken hebben voor mij effectief gewerkt. Toen ik begon met solliciteren werd ik meteen uitgenodigd en bleken werkgevers zeker interesse te hebben in een “oudere” werknemer! Ik ben trots op mijn kwaliteiten en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu dat ik ondanks alles nog steeds word gezien.”

Nina Bongers

“Mijn coach had een open houding en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. We gingen vlug aan de slag, want hij had meteen door dat ik graag concrete stappen wilde zetten. Na een paar weken solliciteren, werd ik al uitgenodigd voor een gesprek! Dat ik nu aan de slag kan in een werkveld dat me goed past, heb ik dan ook aan hem te danken. Mijn coach voelde goed aan wie de persoon aan de andere kant van de tafel was. Hij is bevlogen, empathisch en professioneel. Ik heb de samenwerking dan ook als erg prettig ervaren en kan iedereen Power4People aanbevelen!”

Frank

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek met jouw persoonlijke coach? Vink bij de offerteaanvraag aan dat je een gratis en vrijblijvend gesprek wil.

Re-integratie kort

3 maanden

2.255,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar