Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | UWV trajecten | Naar Werk

Naar Werk

Met plezier en succes weer aan de slag!

Ben jij al helemaal klaar voor een mooie nieuwe baan? Kan je alleen nog wat hulp gebruiken bij jobhunten en solliciteren? Dan is dit Naar Werk traject precies wat je nodig hebt. Zowel jij als je coach gaan intensief op zoek naar vacatures en andere kansen op werk.

Niet iedere regio en niet ieder vakgebied is hetzelfde. Daarom brengen we eerst jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart. Daarna gaan we op jacht naar interessante werkgevers, vacatures en kansen. We zetten daarbij ook het sterke netwerk van Power4People en ons geavanceerde, online vacaturezoeksysteem in. Onderweg werken we aan het versterken van jouw sollicitatie vaardigheden (cv, brief, persoonlijke presentatie, netwerken, social media).

De volgende onderwerpen komen aan bod. Elk onderwerp wordt voor jou op maat gemaakt. Er is ook volop ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.

Arbeidsmarktverkenning en het vaststellen van jouw persoonlijke arbeidsmarkt
Aansluiting op het PowerJobcenter, onze online vacaturezoekmachine
Netwerken
Open solliciteren en werkgevers bellen
Versterken van jouw sollicitatievaardigheden
Actieplan jobhunten
Samen met je coach op jacht naar vacatures & andere kansen op werk
Begeleiding bij het solliciteren

Tijdens het hele traject heb je om de week persoonlijke, individuele afspraken bij Power4People. Je begint met jouw vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die je helpt bij het maken van thuisopdrachten, computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag voor je klaar om samen met jou een succes te maken van het traject!

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (shopintake)? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 030-6911666 of mail naar info@power4people.nl. Fijn als je daarbij ook gelijk de gegevens van jouw contactpersoon bij het UWV kan vermelden.
Je kan ook aan het UWV vragen of zij je direct bij ons aanmelden.

Na de intake stellen we een Trajectplan voor je op. Is het Trajectplan akkoord? Dan start jouw begeleiding direct!

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar