Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | UWV trajecten | Participatie interventie

Participatie interventie

Kom meedoen, samen kijken we hoe

Als je al een tijd werkloos bent, kan je wereld steeds kleiner worden. Je komt weinig de deur uit. Je sociale contacten worden steeds minder of je ziet alleen nog je familie. Vaak heb je daar zelf veel last van maar je weet niet hoe je je leven weer kan opbouwen. Gelukkig kan de dienst Participatie interventie je daarbij helpen.

Tijdens de dienst Participatie interventie gaan we je helpen om vaker de deur uit te komen en om meer mensen te ontmoeten, ook buiten jouw eigen familie of gezin. Bijvoorbeeld door mee te helpen op school, een kopje koffie met de buren te drinken of door vrijwilligerswerk. Samen ontdekken we hoe jij jouw sociale netwerk kan uitbreiden.

De begeleiding bestaat uit positieve, praktische en resultaatgerichte ondersteuning. Hierna lukt het je beter om zelf nieuwe contacten te leggen én te onderhouden.

Tijdens het hele traject heb je om de week persoonlijke, individuele afspraken met Power4People. Je begint met jouw vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die je helpt bij het maken van thuisopdrachten, computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag voor je klaar om samen met jou een succes te maken van het traject!

Aanvullend kan je bij ons ook de dienst Maatschappelijke deelname of een Werkfit traject volgen.

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (shopintake)? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 030-6911666 of mail naar info@power4people.nl. Fijn als je daarbij ook gelijk de gegevens van jouw contactpersoon bij het UWV kan vermelden.
Je kan ook aan het UWV vragen of zij je direct bij ons aanmelden.

Na de intake stellen we een Trajectplan voor je op. Is het Trajectplan akkoord? Dan start jouw begeleiding direct!

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar