Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werkfit

De optimale voorbereiding op een betaalde baan

Dit Werkfit traject is heel geschikt voor wie nog niet klaar is voor een nieuwe baan, maar zich al wel goed wil voorbereiden. Samen met één van onze ervaren coaches pak je aan wat jou nu nog in de weg staat. Daarnaast werk je aan zelfvertrouwen, eigenwaarde, motivatie, moed en kracht, zodat je precies weet wat je wil en kan. Op die stevige basis kan je daarna verder met jobhunten en solliciteren, bijvoorbeeld met hulp van een Naar Werk traject.

We gaan aan de slag met een aantal thema’s, waarbij elk thema voor jou op maat wordt gemaakt. Ook is er volop ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.

Loopbaan onderzoek
Empowerment
Beroepskeuze: wie ben je, wat kan je, wat wil je in werk
Opstellen van een haalbaar, realistisch zoekprofiel
Arbeidsmarktverkenning op basis van het zoekprofiel
Sollicitatietraining
Netwerken
Stage lopen of een werkervaringsplaats
Plan van Aanpak hoe verder te gaan na afloop van de begeleiding (indien nodig, want veel van onze cliënten vinden al een mooie baan tijdens het Werkfit traject)

Tijdens het hele traject heb je om de week persoonlijke, individuele afspraken bij Power4People. Je begint met jouw vaste coach. Na enkele weken wordt ook de Trajectassistent betrokken, die je helpt bij het maken van thuisopdrachten, computervaardigheden of andere praktische zaken. Coach en Trajectassistent staan graag voor je klaar om samen met jou een succes te maken van het Werkfit-traject!

Je bekijkt de werkgever pagina

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Door het traject bij Power4People ben ik zelfverzekerder geworden. De gesprekken met mijn coach waren verhelderend en ik kreeg duidelijke uitleg over de werkwijze die wij gingen volgen. Hierdoor heb ik onder andere mijn competenties en persoonlijke kenmerken inzichtelijk gekregen. Tijdens het gehele traject ontvang je de nodige tips en tricks die toepasbaar zijn bij het maken van een passend CV, schrijven van een motivatiebrief afgestemd op de huidige tijd, het gebruik van LinkedIn, etc. Het is fijn te weten dat iemand achter je staat, iemand die je helpt, corrigeert en je begeleidt in een lastige tijd van je leven. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en waar ik sta. Ik kijk weer positief naar de toekomst.”

Ulrika Tiemens

“In het begin van mijn traject had ik veel onzekerheden, wilde ik veel te hard van stapel lopen en zag ik veel hobbels op de weg. Door de persoonlijke gesprekken, de feedback, het advies van mijn coach en het maken van de opdrachten, ben ik zelf ook gaan inzien welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb een passende werkervaringsplek gevonden door middel van netwerken. Nu ben ik zeker klaar voor de volgende stap, het vinden van een baan in deze richting. Dank voor alles!”

Sonja Gerrebrands

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (shopintake)? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 030-6911666 of mail naar info@power4people.nl. Fijn als je daarbij ook gelijk de gegevens van jouw contactpersoon bij het UWV kan vermelden.
Je kan ook aan het UWV vragen of zij je direct bij ons aanmelden.

Na de intake stellen we een Trajectplan voor je op. Is het Trajectplan akkoord? Dan start jouw begeleiding direct!

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar