Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Van Werk Naar Werk | Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Inspirerend maatwerktraject naar een nieuwe baan

Op zoek naar een nieuwe baan omdat je huidige baan in de onderwijssector binnenkort stopt? Met de juiste hulp sta je er niet alleen voor. Ons Van Werk Naar Werk traject biedt intensieve begeleiding op maat, geheel gericht op jouw situatie en jouw loopbaanvragen.

Via de Strippenkaart Van Werk Naar Werk bepaal je samen met je werkgever hoeveel strippen je gaat inzetten (bekijk hier het schema). De inhoud van de begeleiding wordt op maat gemaakt in goed overleg met jou, je coach en je werkgever.

Iedere strip bestaat uit een kostbaar pakket van de volgende onderdelen:

een persoonlijke coaching sessie op maat bij jouw eigen, vaste coach
een complete digitale leerlijn
online testen en onderzoeken
aansluiting op onze online vacaturezoekmachine, het Powerjobcenter

De inhoud van elke strip is maatwerk, zowel de coaching als de digitale leerlijn en de online testen worden op maat ingevuld. Uit ervaring weten we dat de volgende onderwerpen regelmatig aan bod komen: verwerking van het ontslag, beroepskeuze onderzoek, arbeidsmarktverkenning, sollicitatietraining, social media, personal branding, jobhunten en solliciteren. Maar we kunnen desgewenst ook ingaan op thema’s als vitaliteit, motivatie, keuzes maken, omgaan met stress, duurzame inzetbaarheid en nog veel meer.

Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om de stap naar een nieuwe baan succesvol te zetten.

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Na 30 jaar in het onderwijs en de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, wilde ik wat anders. Inmiddels was ik 61 jaar en kreeg ik een individueel coachtraject ‘aangeboden’ waar ik verplicht aan moest deelnemen. Ik stond er sceptisch tegenover en was de eerste paar gesprekken niet blij. Maar mijn coach liet mij zien wat ik allemaal nog wel kon en daardoor werd ik weer enthousiast en hervond ik mijn eigen kracht en mogelijkheden weer! Ik heb een nieuwe baan gevonden die goed bij mij en mijn herwonnen vlotte babbel past en voel me weer midden in het leven staan. Ik zou dit traject dan ook aan iedereen aanraden die de mogelijkheid krijgt.”

Marjan van den Boogaard

“Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan. Ze was doortastend, liet spannende onderwerpen niet onbedekt en gaf mij handvatten om door te groeien. Met humor en energie daagde ze mij uit om er vol voor te gaan. Ze nam zonder oordeel waar, waardoor haar feedback effectief was en aanzette tot ontwikkeling. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ben in staat om kort en krachtig mijn sterke kanten te presenteren. Daarnaast heb ik geleerd om buiten de voor de hand liggende paden te zoeken naar functies die aansluiten bij mijn kennis en ervaring en heb ik met volle vaart de kracht van social media ontdekt.”

Astrid Kaandorp

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Strippenkaart Van Werk Naar Werk

Duur op maat

Prijs op maat

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.