Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Vitaliteit | Assessment Vitaliteit en Inzetbaarheid

Assessment Vitaliteit en inzetbaarheid

Onderzoek hoe vitaal en inzetbaar je bent

Uit onderzoek blijkt dat mensen die veel plezier hebben in hun werk, zich vitaler voelen en ook beter tegen werkdruk bestand zijn dan mensen die hun werk niet zo leuk (meer) vinden. Er is een sterke relatie tussen werkplezier en vitaliteit.

En, hoe zit dat bij jou? Hoeveel plezier heb jij in je werk, hoe vitaal voel jij je tegenwoordig? En wat de toekomst betreft… Hoe lang past je baan nog bij te verwachten ontwikkelingen op het gebied van jouw thuissituatie, leeftijd, je gezondheid en vitaliteit? Hoe zorg je dat je ook op de langere termijn gezond, vitaal, met plezier en succes aan de slag blijft.

Soms is een kleine aanpassing al genoeg om weer verder te kunnen, soms is er meer nodig. Als je een goed inzicht hebt in jouw wensen en mogelijkheden, nu en in de toekomst, dan ben je in staat om de juiste richting te bepalen en de juiste besluiten te nemen. Het assessment Vitaliteit en Inzetbaarheid kan je daar uitstekend bij helpen.

Dit assessment bestaat uit drie stappen:

Een uitgebreid, digitaal assessment waarin je alle aspecten van vitaliteit en inzetbaarheid langs gaat.
Een dubbele sessie met je coach: bespreken van de onderzoeksresultaten, ruimte voor vragen, samen een Plan van Aanpak maken voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
Het vervolg van onze digitale leerlijn met een verdere uitwerking van het Plan van Aanpak en een voorbereiding hoe je ook in je huidige werk aan de slag kan met vitaliteit en inzetbaarheid.

Na afloop weet je hoe het ervoor staat met jou vitaliteit en inzetbaarheid, heb je veel ontdekt over jezelf en heb je een praktisch plan om de komende jaren vitaal en met plezier aan het werk te blijven.

Waarom kies je voor Power4People?

Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen

Persoonlijke, individuele
coaching sessies met jouw vaste coach

Creatief en effectief leren met onze krachtige, unieke coaching methode

Opdrachtgevers en cliënten beoordelen ons met een 8+

Your Flow

Creatief leren met onze eigen, krachtige coaching methode

Met onze eigen coaching methode Your Flow, zorgen we dat jij weer sterk aan de start verschijnt. De persoonlijke coaching sessies worden volledig ondersteund door een veelzijdige, digitale leerlijn. Daarmee bieden we jou een uitgekiende mix van informatie, opdrachten, filmpjes en pitches. Zo bouwen we samen aan zelfinzicht, zelfvertrouwen en bereiken we de doelen die jij je hebt gesteld.

Door een creatieve aanpak en een combinatie van leerstijlen leer je op een leuke manier heel veel en lukt het jou om weer de regie te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Bekijk de infographicOnze werkwijze

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

“Op het moment dat ik bij Power4People startte, kon ik alleen nog maar denken in wat ik niet kon en niet meer wilde. Ik was volledig geblokkeerd door te lang zijn blijven werken in een baan die mij langzaamaan had leeggezogen. Vanaf het eerste moment heb ik ervaren hoe fijn het is gerichte begeleiding te krijgen op een laagdrempelige manier met zinvolle opdrachten en begripvolle mensen die enorm goed luisterden en me van daaruit steeds een stap dichter bij mezelf brachten. Uiteindelijk zó dichtbij, dat er geen blokkade meer was om een compleet nieuwe toekomst voor me te zien. Ik heb ontdekt wat ik wel wil en kan en waar ik gelukkig van word.”

Marleen Jeunink

“Als ik terug kijk naar de tijd die ik had voor mijn coaching en na mijn coaching, dan zie ik een enorm verschil. Mijn coach was een rots in de branding, kon erg goed luisteren en heeft mij uit een erg diep dal gehaald. Haar sessies waren zeer duidelijk en hebben mijn ogen geopend. De aangeboden tools zorgde voor de juiste handvaten over inzicht in mezelf en mijn werk. Ik ben nu ook weer volledig terug in mijn eigen functie. Graag wil ik mijn coach bedanken voor de fijne tijd en haar positieve instelling en tips. Ik kan deze begeleiding dan ook ten zeerste aanbevelen.”

Dennis Dessing

Vraag direct een offerte aan

Offertes zijn vrijblijvend en kosteloos

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon direct doorpakken? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je deze per mail en bij akkoord starten we direct.

Assessment Vitaliteit en inzetbaarheid

3 weken

580,- (excl. btw)

Vraag een offerte aan

Nog even verder kijken?

Lees gerust eens verder bij één van de onderstaande diensten.

Je kan ook bellen met onze Vraagbaak voor overleg of advies.
De Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur
bereikbaar is op 030-6911666. We denken graag met je mee.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar