Wie had dat gedacht…

13 March, 2020

Hebben jullie dit eerder meegemaakt? Wij niet! Een pandemie zoals we die nog nooit eerder hebben gezien en die wereldwijd op vele plaatsen het dagelijks leven tot stilstand brengt… Bij Power4People proberen te doen wat juist is onder deze hele bijzondere omstandigheden. We hebben gelukkig een aanpak gevonden waarmee onze dienstverlening volledig door kan gaan en die we kunnen volhouden zolang als nodig is.

Dus ja, iedereen is nog steeds van harte welkom bij Power4People!

Tijdelijke maatregel

Zoals jullie weten, geloven we bij Power4People dat persoonlijke, individuele aandacht van een professionele coach, ter plekke bij ons op kantoor, de beste resultaten oplevert. Door de Corona crisis moeten we echter tijdelijk onze werkwijze aanpassen. Dat komt omdat veel van onze cliënten kwetsbaar zijn en/of gezondheidsproblemen hebben en/of moeten reizen om bij ons te komen. Natuurlijk gaat de bescherming van hun gezondheid dan voor alles. Daarom zullen we de komende periode tijdelijk onze coaching telefonisch uitvoeren. Alle trajecten en modules lopen wel volledig conform planning door, terwijl door de “aanpak op afstand” mogelijke blootstelling aan het Corona virus tot een minimum wordt beperkt. Doordat alle sessies doorgaan en worden gedragen door onze krachtige thuisopdrachten blijft zowel de inhoud als de kwaliteit van de begeleiding zoals jullie van ons gewend zijn.

Zodra het kan pakken we de persoonlijke begeleiding bij ons op kantoor weer op.

Aanmeldingen welkom, voorkom vertraging!

Op dit moment is voor iedereen onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze Corona crisis en hoe lang het gaat duren. We raden werkgevers daarom aan om, zeker daar waar er een wettelijk kader is (Spoor 2, Werkloosheidswet, WGA), medewerkers zonder vertraging aan te blijven melden. Wacht niet af en probeer re-integratie en begeleiding op het gebied van werk, gewoon op gang te houden. Met de maatregelen die we bij Power4People getroffen hebben, kan begeleiding op afstand direct worden opgestart. Medewerkers die zelf thuis werken of in quarantaine zitten, kunnen op afstand en veilig thuis worden begeleid. Inhoudelijk loopt alles bij ons zoals altijd. Wij staan als altijd met plezier, toewijding en passie klaar om mensen te begeleiden naar een volgende stap in hun loopbaan.

Vragen?

Mochten er vragen zijn of anderszins, altijd welkom. Onze Vraagbaak is speciaal voor opdrachtgevers bereikbaar elke middag van 13.00-17.00 uur bereikbaar op 030-6911666.

Namens team Power4People,

Wilma Roskam, directeur