Skip to main content

Ik kan nog steeds van meerwaarde zijn voor een onderneming

Ik kwam vorig jaar bij Power4People terecht omdat ik van het UWV een reïntegratie-traject in moest om te onderzoeken wat mijn kansen op de arbeidsmarkt als chronisch zieke 62-jarige nog zouden kunnen zijn. Ik had er eerlijk gezegd weinig zin in en zag de gesprekken met mijn jobcoach Martha in het begin dan ook als een vervelend, maar noodzakelijk onderdeel van mijn UWV-traject. Iets dat nou eenmaal moest gebeuren.

Maar haar doortastendheid en vasthoudendheid hebben ervoor gezorgd dat ik na enkele sessies wel doorhad dat ik te maken had met een deskundige vrouw, die mij met invoelend vermogen liet inzien wat er voor mogelijkheden bestaan op de huidige arbeidsmarkt.

Ze luisterde naar me, reageerde accuraat en snel op mijn vragen via de mail en/of telefoon en heeft me gaandeweg inzichten verschaft in het omgaan met mijn beperkingen. Ook heeft ze me geleerd om me te realiseren dat ik – ook al ben ik niet meer die actieve, gezonde vrouw die alles kon aanpakken – nog steeds een medewerker kan zijn met meerwaarde voor een onderneming. Dit alles had wel enige tijd nodig, en die heb ik ook gekregen met Martha.

Kortom, ze heeft me heel erg goed geholpen met mijn acceptatieproces en me laten inzien dat ik nog lang niet uitgerangeerd ben. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor!

Jose Hirschmann

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar