Skip to main content

Onze missie

We zien dat mensen door omstandigheden soms even de weg kwijt zijn. Op het werk zijn ze niet gelukkig, thuis gaat het niet lekker, ze lopen vast, ze zijn ziek of er dreigt ontslag. Dan kan het gebeuren dat je de situatie niet meer overziet of dat je niet meer gelooft in een goede afloop. Je weet niet zo goed meer wat je moet doen. Soms lijkt een oplossing heel ver weg te zijn.

Het raakt ons als jij niet meer verder kan. Dan willen we voor en met jou in actie komen. Onze missie is om naast je te staan als je dat nodig hebt en als je hulp kan gebruiken, op het werk of thuis.

Wij weten zeker: straks lukt het weer!

We kunnen uit ervaring zeggen dat het ons vrijwel altijd lukt om samen met jou nieuwe mogelijkheden en een nieuw perspectief te ontdekken. Zodat hoop, zelfvertrouwen en regie weer terug komen. Zodat er weer beweging in de situatie komt en jij daarna zelf weer verder kan op het gebied van werk of in je persoonlijke ontwikkeling.

Iedereen telt mee

Voor ons telt iedereen mee. Niemand hoeft onnodig langs de kant te staan. Het raakt ons als mensen aan de zijlijn belanden en onze missie is om te zorgen dat de weg terug gevonden wordt. Zodat mensen weer kunnen meedoen, kunnen bijdragen en zich kunnen ontplooien. Zowel op het werk als thuis. Vanuit zelfinzicht, zelfvertrouwen en regie kunnen mensen komen tot vitaliteit, veerkracht en geluk.

Wij werken graag samen met opdrachtgevers die deze overtuiging met ons delen. Want tegenslag kan iedereen overkomen, maar samen moeten we zorgen voor een samenleving waarin participatie en vitaliteit van mens en organisatie centraal staan.

Ben je werkgever of werknemer?

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar