Skip to main content

Welkom bij Power4People

We staan in het hele land voor je klaar met veelzijdige diensten op het gebied van coaching, outplacement en re-integratie. Ons hoofdkantoor in Utrecht is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De adresgegevens van onze andere 18 vestigingen vind je hieronder.

Als je inhoudelijke vragen hebt over onze dienstverlening, bel dan onze Vraagbaak. Iedere middag tussen 13.00 en 17.00 uur is één van onze senior coaches bereikbaar voor overleg en advies.

030-691 1666

Stel je vraag

Locaties

Locatie Alkmaar

 • Van der Kaaijstraat 64
  1815 VM Alkmaar

Je vindt ons op de begane grond van het Easy Offices business centre. Het kantoor ligt op loopafstand van station Alkmaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Almere

 • Spoordreef 22
  1315GP Almere

Je vindt ons op de eerste verdieping van het kantoorpand Moar! Het kantoor ligt op loopafstand van station Almere Centrum en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren (betaald) kan in de nabije omgeving of bijvoorbeeld in de naastgelegen Leerlinggarage.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Amersfoort

 • Stadsring 139
  3817 BA Amersfoort

Het kantoor van Power4People is gevestigd in het kantoor van Beumer Woonvast en bevindt zich op de eerste verdieping.

Je kunt je bij binnenkomst melden bij de receptie, deze zal je doorverwijzen naar de 1e verdieping waar je plaats kunt nemen. Je wordt daar opgehaald door je coach.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Amsterdam

 • Bijlmerdreef 1169
  1103 TT Amsterdam-Zuidoost

Je vindt ons op de vijfde verdieping van Gezondheidscentrum Ganzenhoef. Het kantoor ligt naast metrostation Ganzenhoef en is ook goed bereikbaar per auto. Je kan gratis parkeren (met parkeerschijf) in het naastgelegen winkelgebied.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Arnhem

 • Eusebiusbuitensingel 9
  6828 HT Arnhem

Het kantoor ligt op loopafstand van bushalte Velperplein, waar diverse buslijnen vanaf station Arnhem Centraal naar toe rijden. Ook met de auto is deze locatie goed bereikbaar en is gratis parkeergelegenheid achter het pand.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Breda

 • Ceresstraat 1
  4811 CA Breda

Je vindt ons op de eerste verdieping van het Regus Business Centre. Het kantoor ligt op loopafstand van station Breda Centraal en is ook goed bereikbaar met de auto. Er is (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Den Bosch

 • Stationsplein 91 – 105
  5211 BM Den Bosch

Je vindt ons in het kantoor van Regus aan het plein aan de voorzijde van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Wanneer je naar het station kijkt, zit het kantoor aan je rechterkant.
Op het Stationsplein geldt slechts kort parkeren (max. 30 minuten) en de parkeercapaciteit is beperkt. Onder het Stationsplein ligt Parkeergarage Stationsplein Den Bosch.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Den Haag

 • Johan de Wittlaan 7
  2517 JR Den Haag

Je vindt ons op de derde verdieping in het gebouw van Regus. Vanaf station Den Haag Centraal neem je bus 24 of 28 naar halte World Forum, vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen. Het pand is goed bereikbaar per auto en je kunt dichtbij (betaald) parkeren in parkeergarage World Forum (tegenover het kantoor van Regus).

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Drachten

 • Morra 2 (ingang Noord)
  9204 KH Drachten

Je vindt ons in gebouw Morrapark op de eerste verdieping. Vanaf station Leeuwarden of Groningen reis je met de Qliner naar bushalte Eems, vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar het pand. Het pand is ook goed bereikbaar per auto, je kan parkeren bij het pand via ingang Noord.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Eindhoven

 • Kennedyplein 200
  5611 ZT Eindhoven

Je vindt ons op de tweede verdieping van Regus Eindhoven. Het pand ligt direct naast station Eindhoven Centraal. Je kunt parkeren bij P1 Parking Kennedyplein tegen een tarief van €1,50 per 30 minuten.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Enschede

 • Capitool 10
  7521 PL Enschede

Je vindt ons in het pand van Regus Enschede. Het ligt op loopafstand van station Enschede Kennispark en bushalte De Broeierd. Je kan parkeren achter het pand.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Groningen

 • Paterswoldseweg 806
  9728 BM Groningen

Je vindt ons in het gebouw van Regus Groningen. Vanaf station Groningen vertrekken diverse bussen naar halte ‘Rotonde Martini Ziekenhuis Groningen’. Wanneer je daar uitstapt, sta je direct voor het gebouw van Regus. Je kan parkeren op parkeerplaats (eerste oprit aan je linkerhand).

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Hoogeveen

 • De Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen

Het kantoor van Power4People is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw De Drentse Werf en bevindt zich op de eerste verdieping. Station Hoogeveen ligt op circa 15 minuten lopen van het kantoorgebouw. Met een OV-fiets bent u binnen 10 minuten op de locatie. De locatie is ook goed te bereiken met de auto en er is parkeergelegenheid op het terrein van De Drentse Werf.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Leeuwarden

 • Stadsvilla De Kroon
  Sophialaan 1a
  8911 AE Leeuwarden

Je vindt ons in het pand Stadsvilla De Kroon. Vanaf Centraal Station Leeuwarden is het 3 minuten lopen. De locatie is ook goed bereikbaar met de auto en er zijn verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden rondom het pand of in parkeergarages.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Rotterdam

 • Coolsingel 104
  3011 AG Rotterdam

Je vindt ons op de 8e verdieping in het gebouw van ‘Frame Offices’ aan de Coolsingel. De dichtstbijzijnde tramhalte is Rotterdam-Beurs (1 minuut lopen), maar er zijn ook andere goede verbindingen met het openbaar vervoer. Je kunt (betaald) parkeren in Q-Park Koopgoot.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Sittard

 • Rijksweg Zuid 27
  6131 AL Sittard

Je vindt ons in WERKplaats Sittard. De locatie ligt op loopafstand van station Sittard en heeft beperkt (gratis) parkeergelegenheid bij het pand. Er is extra (betaalde) parkeergelegenheid op parkeerterreinen in de omgeving (De Steenweg of Mgr. Claessensstraat).

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Utrecht (hoofdkantoor)

 • Maliebaan 11
  3581 CA Utrecht

Ons hoofdkantoor is gevestigd in een statig pand aan de Maliebaan (nabij de overgang naar de Maliesingel). Vanaf station Utrecht Centraal zijn diverse routes met busverbindingen naar o.a. bushalte Maliebaan, Catherijneconvent en Janskerkhof. Vanaf daar is het nog 5 tot 10 minuten lopen. Het pand is goed bereikbaar met de auto en er is goede (betaalde) parkeergelegenheid vlak naast het pand.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Locatie Zwolle

 • Zuiderzeelaan 27
  8017 JV, Zwolle

De kantoren van Power4People bevinden zich op de begane grond van het BusinessCenter Zwolle, kamers 0.2 en 0.3. Vanaf station Zwolle loop je in 13 min (1.0 km) naar Power4People. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto.

Bekijk hier alle informatie over deze locatie.

Let op, nieuwe locatie per 5 februari

Landkaart Nederland
Locatie Sittard (Rijksweg Zuid 27)
Locatie Den Bosch, (Stationsplein 91)
Locatie Eindhoven (Kennedyplein 200)
Locatie Breda (Ceresstraat 1)
Locatie Rotterdam (Coolsingel 104)
Locatie Den Haag (Johan de Wittlaan 7)
Locatie Utrecht, hoofdkantoor (Maliebaan 11)
Locatie Amersfoort (Stadsring 139)
Locatie Amsterdam (Bijlmerdreef 1169)
Locatie Almere (Spoordreef 22)
Locatie Alkmaar (Van der Kaaijstraat 64)
Locatie Arnhem (Eusebiusbuitensingel 9)
Locatie Deventer (Bruijnssteeg 28)
Locatie Enschede (Capitool 10)
Locatie Zwolle (Grote Voort 293-A)
Locatie Drachten (Morra 2)
Locatie Leeuwarden (Polluxweg 20)
Locatie Groningen (Paterswoldseweg 806)
Locatie Hoogeveen (De Vos van Steenwijklaan 75)

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar