Skip to main content

Je bekijkt de werknemer pagina

Werknemer | Diensten | Re-integratie

Weer aan de slag

Succesvol re-integreren via Spoor 2 of 3

Re-integratie betekent dat je weer aan het werk gaat nadat je langdurig ziek bent geweest of nadat je een periode werkloos was. Hoe kom je weer terug in het zadel? Dat is in zo’n situatie niet gemakkelijk. Doe het daarom niet alleen maar ga samen met je coach op weg. Dan ontstaat er altijd nieuw perspectief.

In onze trajecten geven we je weer hoop, zelfinzicht, zelfvertrouwen en regie, zodat jij weer in staat bent om de juiste besluiten te nemen en nieuwe stappen te zetten.

Onze re-integratiediensten

Voor iedere situatie een passend traject naar werk

Jouw situatie: tijdens je huidige baan bij je huidige werkgever ben je ziek geworden, waardoor je nu je eigen werk niet meer kan doen. Er is begeleiding nodig om te onderzoeken of er bij een andere werkgever werk is dat beter bij je past.

Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of lees meer over welke dienst Spoor 2 passend is voor welke situatie.

Jouw situatie: je bent bij je laatste werkgever ziek uit dienst gegaan en je ontvangt nu een Ziektewet uitkering (of je hebt je ziek gemeld tijdens je WW). Het gaat nu beter met je en je wil begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of lees meer over welke Spoor 2 dienst passend is voor welke situatie.

Ziektewet: Re-integratiebegeleiding Spoor 2
Ziektewet: Haalbaarheidsonderzoek Spoor 2

Jouw situatie: je ontvangt een WW- of WGA-uitkering. Er is begeleiding nodig die jou helpt om weer aan het werk te gaan. Dat kan bij Power4People!
Klik op de dienst voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Op het juiste spoor

Welke dienst hoort bij welke situatie?

Er zijn verschillende situaties die vragen om een eigen benadering en passende dienstverlening.

Spoor 2 intensief: voor wanneer vanwege ziekte je eigen werk niet meer kan doen (of dit erg onzeker is) maar als je waarschijnlijk maximaal 80% wordt
Re-integratiebegeleiding Spoor 2 is er voor twee heel verschillende situaties:

  • voor als je naar verwachting 80%-100% arbeidsongeschikt zal worden verklaard.
  • voor als je goed bezig bent om je eigen werk weer op te pakken maar het nog niet zeker is of dit lukt, en er daarom toch een Spoor 2 traject moet worden ingezet.
Haalbaarheidsonderzoek Spoor 2: een helder, goed onderbouwd advies over of het zinvol is om Spoor 2 in te zetten, dit in situaties waarin mensen slechts weinig meer kunnen op het gebied van betaald werk
Re-integratie kort: een voorbereidend traject van 3 maanden bedoeld om daarna zelfstandig een passende nieuwe baan te kunnen Geschikt voor als je aan een goede voorbereiding voldoende hebt om werk te vinden of als interventie in het eerste ziektejaar.
Een volledig Spoor 2 traject duurt langer (minimaal 6 maanden), zoek je dat kies dan voor Spoor 2 Intensief of Re-integratie Spoor 2.
Spoor 3: doelgerichte en succesvolle begeleiding naar een nieuwe baan voor als je nu een WW- of WGA-uitkering ontvangt.

De Spoor 2-diensten zijn UWV proof. Ze hebben een reguliere variant voor mensen die nog in loondienst zijn en een variant voor mensen die een Ziektewet uitkering ontvangen. Bekijk alle diensten.

Twijfel je welke dienst het beste aansluit? Onze Vraagbaak staat iedere middag voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en een passende oplossing.

Bel onsMail ons

Onze resultaten

Van verplicht nummer naar succes!

>70%

van de Spoor 2 cliënten werkt (indien tot werk in staat)

>70%

werkt na een WW Spoor 3 traject

>60%

werkt na een WGA Spoor 3 traject (indien tot werk in staat)

8+

onze beoordeling door cliënten en opdrachtgevers is al jarenlang zeer hoog

Hier zijn we trots op

Dit zeggen anderen over ons

Martina

Cliënt Power4People

“Ik vond het spannend, maar vanaf de allereerste afspraak voelde dit goed voor mij. Er werd naar mij geluisterd, er was ruimte om mezelf te zijn. Ze gaven mij vertrouwen.”

Lees hier het hele verhaal van Martina ↗

Nina

Cliënt Power4People

“Aanvankelijk had ik geen hoge verwachtingen bij de start, dit door mijn leeftijd (61) en de vele fysieke beperkingen die mij hinderen. Door het enthousiasme van mijn coach en de manier waarop zij de taken met mij besprak, draaide dit beeld echter volledig om.”

Lees hier het hele verhaal van Nina ↗

Direct aan de slag?

Dat kan bij Power4People!

icon agreement

Ontvang je offerte binnen 2 werkdagen

icon high five

Offerte akkoord?
Coaching start direct!

icon user highlight

Landelijke dekking,
altijd dichtbij

Nog even verder kijken?

Lees dan eens verder bij onderstaande diensten of neem contact op met onze Vraagbaak voor overleg of advies.

We denken graag met je mee

Onze Vraagbaak is een senior coach die elke middag van 13.00 tot 17.00 uur met plezier voor je klaar staat op 030-6911666.

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar