Iets voor jou?

Kom werken bij Power4People

Voor onze klanten willen we alleen de beste zorg en begeleiding. We werken daarom met ons topteam keihard om dit iedere keer weer te realiseren. En dat lukt, want we blijven groeien. Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s.

Wellicht ben jij wel degene die een waardevolle aanvulling is op ons team?

Bekijk de vacatures

Onze collega's aan het woord

Dit zeggen zij over werken bij Power4People

We zoeken elkaar op ondanks de afstand

“We werken allemaal hard om het beste voor onze cliënten te realiseren. Maar daarbij vergeten we nooit om het ook met elkaar leuk te hebben! We werken verspreid over het hele land, maar hebben dagelijks contact bij de online dagstart en zien elkaar iedere maand op de inspiratiedag. Op die dag zijn er sprekers, intervisie of andere inhoudelijke trainingen, maar de afsluitende borrel is altijd een feest!”

Milou Atenwerkt sinds 2019 bij Power4People

Goede begeleiding

“Je wordt ongelooflijk warm welkom geheten met een intensief inwerkprogramma waarmee je de gehele dienstverlening en werkwijze goed leert kennen. Ook daarna blijft de begeleiding intensief en kan je altijd terugvallen op je nieuwe collega's.”

Kristien Ploegwerkt sinds 2020 bij Power4People

Een echt team

“Ondanks dat we hard zijn gegroeid de afgelopen jaren, voelt iedereen zich nog steeds verantwoordelijk voor het gehele werkproces. We doen het echt samen!”

Esther van Dijkwerkt sinds 2015 bij Power4People

Prikkelende werkomgeving

“Ik vind mijn werkomgeving bij Power4People heel prikkelend. Het draait hier om mensen, minder om wetten en regels. Dat ervaar ik ook echt zo.”

Joep Lochtenberg