Skip to main content

Tien jaar geleden, oktober 2009, werd Power4People opgericht. Anno 2019 is de missie waarmee dat begon, nog onverminderd actueel:

“Wij geloven in de kracht van mensen.
Wij helpen mensen om die kracht te ontdekken en te gebruiken in werk.
Wij geloven ook in de kracht van werk. Wij helpen mensen aan werk,
zodat ze kunnen deelnemen, bijdragen en zich kunnen ontplooien.”

Elke dag opnieuw proberen we om mensen die hun geloof in de kracht van werk zijn kwijt geraakt, weer perspectief te geven en verder te brengen in hun loopbaan.

De afgelopen 10 jaar hebben we samen gebouwd aan onze organisatie. Met succes, want waar directeur en oprichter Wilma Roskam alleen is begonnen, staat er nu een prachtige, kerngezonde en landelijke organisatie met maar liefst 60 collega’s. We zijn in de afgelopen tien jaar niet alleen gegroeid in personeel, ook ons dienstenpakket groeide gestaag mee. Daarmee kunnen we clienten nu ondersteunen in allerlei situaties rondom ziekte, ontslag en tal van andere loopbaanvragen. Middels coaching, outplacement en re-integratie hebben we inmiddels duizenden mensen verder geholpen in werk.

In de afgelopen jaren hebben we collega’s, opdrachtgevers en leveranciers om ons heen verzameld die onze missie en onze passie voor werk herkennen en delen. Samen met hen hebben we ons 10-jarig jubileum gevierd op donderdag 12 december in DeFabrique.

Het was een boeiende middag met Ben Tiggelaar als keynote speaker over gedragsverandering en het nemen van regie. Op de borrel ontmoetten coaches en opdrachtgevers elkaar aan statafels rondom thema’s als ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘eigenaarschap’ en ‘intrinsieke motivatie’ . De combinatie van inhoudelijke, persoonlijke verhalen en de warme, open sfeer zorgde voor een inspirerend geheel. Maar bovenal gaf het enthousiasme en de betrokkenheid van alle aanwezigen ons een gevoel van trots en saamhorigheid. Het was een feest om iedereen bij elkaar te hebben en we zijn dankbaar dat we met elkaar zo hebben kunnen genieten van deze mijlpaal. Op naar de volgende 10 jaar!

Wil je nog even nagenieten of ben je benieuwd naar een impressie van het event?
Bekijk hier de aftermovie:

Met dank aan: Juffrouw Jansma (organisatie), DeFabrique (locatie), Ben Tiggelaar (keynote speaker), Wim van Ijzendoorn (fotografie) en Menno Jansma (video).

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar