Skip to main content

Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan.

Mijn coach heeft mij geholpen om de stap te zetten naar een nieuwe baan. Ze was doortastend, liet spannende onderwerpen niet onbedekt en gaf mij handvatten om door te groeien. Met humor en energie daagde ze mij uit om er vol voor te gaan. Ze nam zonder oordeel waar, waardoor haar feedback effectief was en aanzette tot ontwikkeling. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ben in staat om kort en krachtig mijn sterke kanten te presenteren. Daarnaast heb ik geleerd om buiten de voor de hand liggende paden te zoeken naar functies die aansluiten bij mijn kennis en ervaring en heb ik met volle vaart de kracht van social media ontdekt.

Astrid Kaandorp

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar