Skip to main content

Ik kreeg mijn kwaliteiten en interesses beter in beeld en ben trots op wat ik allemaal heb geleerd.

Ik werkte al 14,5 jaar bij mijn werkgever, maar kon door verschillende gezondheidsklachten mijn werk niet meer uitvoeren. De start van mijn re-integratietraject vond ik eng en maakte me onzeker, waar begon ik aan? Gelukkig werd ik heel goed begeleid en had mijn coach eindeloos geduld, heel veel kennis en een flinke dosis positiviteit. Ik kreeg mijn kwaliteiten en interesses beter in beeld en ben trots op wat ik allemaal heb geleerd. Aan iedereen die ook gaat beginnen met zo’n traject wil ik zeggen: stel je open, laat je begeleiden, vraag alles wat je wil weten, blijf positief ook als het een dagje minder goed gaat en maak er een succes van. Zet ‘m op!

Desiré Riool

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar