Skip to main content

Door de toewijding en inzet van mijn coach heb ik mijn eigen kracht weer kunnen hervinden.

Door de toewijding en inzet van mijn coach heb ik mijn eigen kracht weer kunnen hervinden. Zijn coaching heeft me vertrouwen gegeven om weer te gaan solliciteren. Ik heb geleerd om voor mijn eigen wensen op te komen en dat ook succesvol gedaan tijdens het sollicitatiegesprek met mijn nieuwe werkgever. Door de peptalks van mijn coach heb ik mijn angsten opzij gezet en mijn onzekerheden omgezet in wilskracht, wat tot een groot verschil heeft geleid! Zowel ik als mijn nieuwe werkgever zijn daar erg blij mee. De beren die ik zag hebben plaats gemaakt voor nieuwe kansen die ik aangrijp. Dank voor de ondersteuning, wijze woorden, tools en zelfreflectie!

Jeanine van den Berg

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar