Skip to main content

Er werd naar mij geluisterd, er was ruimte om mezelf te zijn. Ze gaven mij vertrouwen.

Door mijn langdurende ziekte kwam ik in een Spoor 2 traject terecht. Ik vond het spannend, maar vanaf de allereerste afspraak voelde dit goed voor mij. Er werd naar mij geluisterd, er was ruimte om mezelf te zijn. Ze gaven mij vertrouwen. Toen mijn belastbaarheid verbeterde, hielpen ze mij te geloven in een mooie toekomst. Het was voor mij heel moeilijk om te accepteren dat ik niet meer terug naar mijn eigen werk kon. Maar door de juiste begeleiding is het mij gelukt om weer vooruit te komen en ben ik weer beter gemeld. Ik ben Power4People heel dankbaar dat de begeleiding veel meer heeft opgebracht, dan dat ik in eerste instantie geloofde.

Martina Vosman

Even overleggen of advies nodig?

Onze vraagbaak staat iedere middag met plezier voor je klaar